AMD deschide o noua era in istoria gaming-ului cu seriile de placi grafice Radeon™ R9 si R7 300 ce includ in premiera tehnologia revolutionara HBM


R9_390_Birdseye_RGB_5inchAMD deschide astazi o noua era in istoria gaming-ului pe PC, cu ajutorul ultimelor placi grafice AMD Radeon™ printr-un eveniment live ce a avut loc in Los Angeles, alaturi de giganti ai industriei precum Microsoft®, EA si Oculus. Noile placi video Radeon™ 300 permit experiente VR exceptionale, rezolutii foarte ridicate, imbunatatesc gameplay-ul, ofera suport pentru noile tehnologii DirectX® 12 si Vulkan™ si se regasesc intr-o gama variata pentru a permite utilizatorului sa se incadreze in orice buget si orice limite de performanta.

R9_390_Flatanglebackview_RGB_5inchRadeon™ R9 Fury – Nu doar un upgrade. O revolutie

 

  • Revolutionara – Cea mai avansata si inovativa placa video din punct de vedere tehnic, AMD Radeon™ R9 Fury X reprezinta evolutia completa a arhitecturii cipului cu nume de cod “Fiji”
  • Inovatoare– GPU-ul AMD Radeon™ R9 Fury X aduce pe piata noua memorie HBM integrata ce permite performante cu pana la 60% mai mari in comparatie cu adversara sa directa, memoria GDDR5, si o latime de banda de 4096 Radeon Radeon™ R9 Fury X permite astfel o performanta de 3x mai mare per watt consumat avand o suprafata cu 94% mai mica, astfel obtinand rezultate din clasa ultra-high-enthusiast cu dimensiuni de 7,5” (19cm).
  • Design Premium. – AMD Radeon™ R9 Fury X prezinta caracteristici premium industriale avand un exoschelet din aluminiu black-nickel, racire cu lichid, barometru Tach de activitate customizabil si nu in ultimul rand iluminare LED
  • Redefineste realitatea. –AMD Radeon™ R9 Fury X este soultia definitorie pentru experiente VR, proiectata sa ofere perfomante exceptionale celor mai avansate aplicatii, beneficiind de tehnologia AMD LiquidVR™ si fiind compatibila cu o gama larga de ochelari VR .
  • Cea mai buna experienta 4K –AMD Radeon™ R9 Fury X duce gaming-ul la un nou nivel, cu ajutorul memoriei cu latime de banda de 4096 biti si reuseste sa invinga cerintele majoritatii jocurilor oferind experiente uimitoare 4K cu ajutorul tehnologiei FreeSync, fiind de asemenea compatibila cu viitoarele API-uri printre care amintim DirectX® 12, OpenGL® 4.5, Vulkan™ si AMD Mantle.

R9_390_Birdseye_RGB_5inch

Placile video Radeon™ R9 300 – Proiectate pentru utilizatori

  • ADN-ul gaming-ului 4K – AMD Radeon™ R9 300 ofera utilizatorilor experiente de neuitat, suportand tehnologii precum Virtual Super Resolution (VSR) pentru o rezolutie ce rivalizeaza 4K-ul, AMD CrossFire™ multi-GPU si noua generatie de API-uri DirectX® 12, OpenGL® 4.5, and Vulkan™.
  • Transformarea virtualului in real – AMD Radeon ™ R9 300 sunt proiectate pentru VR, profitand de tehnologia AMD LiquidVR ™ pentru a oferi o experienta VR confortabilia, facand posibila conectarea in paralel a mai multor GPU-uri pentru a reda perfect orice imagine.
  • Gaming Tear-free– Placile video AMD Radeon™ R9 300 folosesc tehnologia AMD FreeSync™ pentru a elimina stuttering-ul si tearing-ul.

 

                Seriile Radeon™ R9 300 si Radeon™ R7 300 vor fi disponibile prin majoritatea partenerilor incepand cu 18 Iunie. AMD Radeon™ R9 Fury X va fi disponibila incepand cu 24 Iunie doar prin anumiti parteneri.

 

Modele GPU AMD Radeon™ R9 si R7 Pret recomandat
AMD RadeonR9 Fury X $649USD
AMD ​RadeonR9 390X ​$429USD
AMD ​Radeon™ R9 390 ​$329USD
AMD ​Radeon R9 380 ​$199USD
AMD ​Radeon R7 370 ​$149USD
AMD Radeon R7 360 $109USD

 Bucuresti,Romania — 16 Iunie 2015 — AMD 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.