Allview lanseaza astazi noul smartphone P6 Qmax cu display generos de 5,95″


2015_06_16_Allview_lanseaza_noul_Smartphone_P6 Qmax_imagineAllview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa de peste 10 ani, lanseaza astazi P6 Qmax. Smartphone-ul cu ecran generos de 5,95” si display-ul Full HD cu unghi larg de vizualizare este perfect pentru momentele de relaxare. Performanta procesorului Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz ofera o experienta de utilizare vizibil mai fluenta fata de cea a altor device-uri care utilizeaza modele de procesoare anterioare. Aceasta se datoreaza celor 8 nuclee ce pot functiona simultan la capacitate maxima.

„Urmare a proaspatului lansat X2 Xtreme, un device care ofera o experienta uimitoare datorita performantelor sale de top, venim astazi cu un produs cu dimensiuni asemanatoare, care reprezinta cu siguranta o alternativa mai accesibila.” declara Lucian Peticila, managerul general Allview.

Memoria RAM de 2 GB si procesorul grafic Mali 450 asigura viteza sporita de procesare Grafica. Memoria interna este de 16 GB si poate fi suplimentata prin adaugarea un card microSD de pȃna la 32 GB. Smartphone-ul are doua sloturi sim pentru a oferi utilizatorului acces la toate datele intr-un singur device.

Ecranul generos de 5,95“si display-ul IPS reda imagini la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli i ofera un unghi larg de vizualizare. Deasemenea P6 Qmax dispune de doua camere foto-video, camera principala de 13 MP cu flash dual led de inalta luminozitate, respectiv camera frontala de 5 MP cu autofocus pentru selfie-uri exceptionale. Acestea dispun de o multime de functii utile si distractive precum: Face Detection, Face Beauty sau Smile Shot. Mai mult, P6 Qmax filmeaza si reda videoclipuri la rezolutie Full HD. Functia de stabilizare a imaginii garanteaza filmari de calitate superioara.

P6 Qmax are o baterie de 3000mAh, care asigura o autonomie de pana la 300 ore in stand-by si pana la 13 ore de convorbire continua. Durata de functionare a bateriei poate fi prelungita cu ajutorul functiei Smart Power Saving Mode. De exemplu, aceasta functie poate oferi cu 20% mai multa autonomie in „Modul Startup”. Aceasta functie ofera posibilitatea de personalizare, astfel utilizatorul poate avea la dispozitie aplicatiile strict necesare folosind bateria in modul cel mai eficient.

P6 Qmax poate fi controlat prin gesturi usoare, cum ar fi pornirea ecranului printr-o dubla atingere. Functia Gesture Control iti permite sa accesezi browser-ul, muzica preferata, camera, fotografiile tale sau orice aplicatie doresti, desenand o singura litera pe ecran.

Smartphone-ul P6 Qmax este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 1099 lei. Pentru mai multe detalii  www.allview.ro/P6Qmax.

Brasov, 16.06.2015 – Allview

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.