Telekom, sponsor principal al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei


DSC06350

  • Telekom va fi sponsorul principal al Echipei Nationale de Fotbal, pana la finalul anului 2016, cu posibilitate de prelungire pana in 2018;
  • Sportul reprezinta una dintre prioritatile principale pentru Telekom in toata Europa. In acest spirit, Telekom investeste pentru a oferi publicului roman experiente sportive de top si cel mai bun continut sportiv;
  • Parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal va aduce multe surprize clientilor Telekom, suporteri ai echipei nationale.

Incepand cu luna iunie 2015, Telekom devine sponsorul principal al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, in urma unui parteneriat incheiat cu Federatia Romana de Fotbal. Contractul este valabil pana la finalul anului 2016, cu posibilitatea de prelungire pana in 2018. In cadrul acestui parteneriat, Telekom pregateste o serie de surprize pentru clientii care indragesc fotbalul.

Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania

Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania

Telekom si Echipa Nationala de Fotbal impartasesc aceleasi valori: fair-play, integritate, dorinta puternica de a reusi. Este o onoare sa fim sponsorul principal al reprezentativei nationale la fotbal si sa sustinem echipa pe drumul spre victorie, alaturi de milioanele de suporteri romani. Pentru Telekom, fotbalul este rege. Ca urmare, oferim clientilor nostri, in exclusivitate, integral, cele mai bune competitii de fotbal, precum Euro 2016, UEFA Champions League si UEFA Europa League. Hai Romania!”, a declarat Nikolai Beckers (foto), CEO Telekom Romania.

Hai Romania!, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

Federatia Romana de Fotbal primeste astazi alaturi un partener deosebit de important care impartaseste valorile si principiile pe care ni le-am asumat in drumul spre performanta. Telekom Romania devine sponsorul principal al Echipei Nationale de Fotbal si, astfel, confirma viziunea noastra privind dezvoltarea fotbalului din Romania. Sunt convins ca ne vom bucura impreuna de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” si ii vom face pe romani sa fie mandri de performerii ei! Bun venit, Telekom Romania, in familia fotbalului romanesc!” a declarat Razvan Burleanu, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

 

Telekom sponsor echipa nationala fotbal_2Urmatoarea provocare pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei este calificarea pentru Euro 2016. Dolce Sport este singura televiziune din Romania care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa. Dintre acestea, 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

15 iunie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.