Epson lanseaza seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000


Epson WF-M5690DWF                Epson lanseaza seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000, proiectata pentru a reduce impactul asupra mediului si pentru a economisi timpul utilizatorilor. Cele doua imprimante monocrom cu jet de cerneala, WF-M5690DWF si WF-M5190DW, au un consum de energie mai mic cu pana la 80% fata de imprimantele laser monocrom concurente[1].

 

Modelele din seria WorkForce Pro WF-M5000, potrivite atat pentru companii mari, cat si pentru birourile IMM-urilor, au cartuse de cerneala de mare capacitate, opereaza la viteze mari de imprimare si dispun de caracteristici care raspund foarte bine cerintelor mediului de afaceri.

In timpul procesului de imprimare, WF-M5690DWF si WF-M5190DW nu produc caldura sau emisii de gaze care afecteaza stratul de ozon si sunt silentioase. Toate aceste argumente fac ca imprimantele A4 sa se integreze perfect la locul de munca. Si, datorita faptului ca au mai putine piese care trebuie inlocuite si utilizeaza mai putine consumabile, produc economii importante de bani si permit indeplinirea obiectivelor ecologice ale companiilor.

 

„Firmele pot beneficia de un consum redus de energie, viteze mari de imprimare si de caracteristici care raspund foarte bine cerintelor mediului de afaceri. Aceste imprimante business cu jet de cerneala beneficiaza de imprimare fata-verso automata, usurand si eficientizand procesul de printare. Sunt compatibile PDL, inclusiv PCL si Adobe PostScript 3”, spune Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator Epson pentru Romania si Bulgaria.

 

Utilizatorii petrec mai putin timp comandand si inlocuind consumabile, datorita cartuselor de cerneala de capacitate foarte mare, care permit imprimarea de pana la 10.000 pagini[1], un volum cel putin egal cu cel al imprimantelor laser echivalente. Imprimarea fata-verso este oferita standard pentru ambele modele, iar multifunctionala WF-M5690DWF beneficiaza si de functiile de copiere, scanare si trimitere prin fax fata-verso. Ambele modele au rezolutie de 1.200 DPI pentru a oferi imprimare monocrom de aceeasi calitate cu cea oferita de imprimantele laser. Documentele imprimate se usuca rapid datorita cernelii DURABrite Ultra.

 

Functia Email Print for Enterprise[2] permite imprimarea sigura si confidentiala prin generarea de cod PIN, iar functia Wi-Fi Direct™ permite imprimarea direct de pe dispozitivele wireless compatibile, fara sa fie necesara conectarea la un router. Mai mult, compatibilitatea cu aplicatia Document Capture Pro a modelului WF-M5690DWF2 simplifica si mai mult copierea si stocarea documentelor electronice, acest lucru fiind posibil cu o singura apasare de buton.

Caracteristici cheie WF-M5690DWF WF-M5190DW
Scanare, copiere si fax Imprimare
Imprimare rapida de pana la 34 ppm (20 ppm ISO/IEC 24734)[1]
Timpul de imprimare a primei pagini4 7 secunde 7 secunde
Viteza de imprimare A4 fata-verso (ISO/IEC 24734)4 11 ppm 11 ppm
Rezolutie maxima de imprimare (orizontala x verticala) 1.200 x 2.400 dpi 1.200 x 2.400 dpi
Imprimare automata fata-verso
Imprimare de pana la 10.000 de pagini cu ajutorul cartuselor de capacitate foarte mare2
Cerneala Epson DURABrite Ultra
Volum lunar maxim de 35.000 pagini[2]
Capacitate maxima incarcare cu hartie (coli) 580 580
Emulari de imprimare inclusiv PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF),

ESC/P-Raster

Imprimare directa de pe dispozitive de memorie USB
Imprimare confidentiala securizata pe baza de cod PIN
Compatibilitate cu Email Print for Enterprise
Viteza de scanare A4 monocrom/color (ISO/IEC 24735 la 200 dpi) 6,3/4,5 ppm
Rezolutie de scanare (orizontala x verticala) 1.200 x 2.400 dpi
Scanare catre e-mail, PC, FTP, folder de retea, SharePoint®[3] si USB fara PC

 

[1] Stabilit in conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea A4 simplex şi duplex, folosind setarile standard. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.epson.eu/testing

[2] Numarul maxim de pagini imprimate pe luna in baza performantelor imprimantei, inclusiv a vitezelor de imprimare clasificate ISO şi capacităţilor de gestionare a hartiei.

[3] Disponibil doar cand se utilizeaza software-ul Epson Document Capture Pro.

 

Epson_WF-M5190DWModelele WF-M5690DWF si WF-M5190DW vor fi disponibile incepand cu luna iunie 2015, la un pret estimativ de 449 euro si, respectiv, 349 euro fara TVA.

[1] Volum de imprimare aproximativ bazat pe testele ISO/IEC 24711 in modul implicit si cu metodologia de imprimare continua pe o singura parte, utilizand modelul de testare monocrom oferit in ISO/IEC 19752. Volumul efectiv de imprimare va varia in functie de imaginile imprimate si de conditiile de utilizare. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.epson.eu/pageyield

[2] Poate fi descarcata de pe site-ul web Epson.

[1] Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.epson.eu/inkjetsaving

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.