Telekom ofera utilizatorilor de cartele preplatite comunicare nelimitata chiar si fara credit


POSTER FIX 480x680+5               Pe 25 mai 2015, Telekom a introdus o noua caracteristica unica pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor sa comunice nelimitat în retea prin SMS, MMS si prin aplicatia joyn by Telekom, precum si în afara retelei folosind WhatsApp. În aplicatia WhatsApp, traficul de date national gratuit si nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio si video.

 

Unicitatea noii caracteristici este data de faptul ca utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promotie indiferent daca au credit disponbil sau o extraoptiune activa. Telekom este singurul operator national care ofera utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fara a avea o extraoptiune activata sau credit disponibil.

Utilizatorii Clientii Telekom care folosesc cartele preplatite se vor bucura în mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca acestia sa efectueze actiuni suplimentare. Oferta este disponibila pentru toti utilizatorii noi si existenti Telekom de cartele preplatite, cu exceptia utilizatorilor de cartelele preplatite de tip hibrid.

3 iunie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

 

Promotia se va desfasura în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015. Toti utilizatorii de cartele preplatite Telekom se pot bucura de aceasta promotie atata timp cat cartela este valabila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.