Air France investeste 50 milioane de euro in noile cabine mediu curier


Air FranceIncepand cu luna aprilie 2015, Air France a initiat un proces de imbunatatire a produsului sau pe zborurile mediu curier (peste 2 ore de zbor). Astfel, intr-un program de investitii de 50 de milioane de euro, compania va schimba treptat scaunele aeronavelor, va introduce o oferta noua de catering si va oferi mai multa flexibilitate calatorilor business. Toate aceste schimbari includ si zborul Bucuresti – Paris, un zbor de 3 ore si 10 minute care, incepand cu luna Aprilie 2015, va avea si meniu cald inclus, atat la clasa Economy, cat si la clasa Business.

Economy mediu curierModificarea produsului mediu curier s-a facut tinand cont de rezultatul unui studiu realizat printre clienti Air France si specialisti in calatorii, in total compania analizand peste 10.000 de opinii si sugestii despre produsele sale.

Noile scaune vor fi montate in 24 de aeronave Airbus A319, in prima jumatate a anului 2015, si in 25 de aeronave Airbus A320, in prima jumatate a anului 2016. In total vor fi instalate 7.800 de scaune din piele, mai confortabile si mai ergonomice.

Un nou tarif pentru calatorii business: Economy Flex

Air France acorda o atentie deosebita clientilor sai care calatoresc in interes de afaceri. Acestia reprezinta aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier si pun pe primul plan eficienta si flexibilitatea calatoriilor. Acesta este motivul pentru care Air France a introdus un nou tarif, “Economy Flex”. Tariful include mai multe beneficii exclusive si se adreseaza in principal calatorilor business care zboara in cabina Economy:

  • Biletele sunt rambursabile si pot fi modificate gratuit in aceeasi clasa de rezervare
  • Transportul unui bagaj de cala cu o greutate nu mai mare de 23 de kilograme va fi gratuit. In cabina, sunt permise un bagaj si un accesoriu (geanta, laptop, aparat foto) cu o greutate totala de 12 kg
  • Acces la serviciul SkyPriority ce ofera prioritate la check-in, imbarcare si recuperarea bagajului
  • Un loc garantat in partea din fata a cabinei Economy
  • Sunt castigate 200% mile, ca parte a programului de loialitate Flying Blue

Trebuie sa fim in ofensiva pentru a castiga batalia pe rutele mediu curier. Cu aceste noi cabine, ne dorim sa fim printre cei mai buni din lume. Castigarea preferintei fiecarui client la plecarea din Europa este acum o prioritate strategica a planului nostru Perform 2020“, a declarat Frédéric Gagey, presedinte si CEO al Air France.

22 aprilie 2015, Bucuresti – AIR FRANCE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.