TP-LINK lanseaza cel mai nou router mobil cu suport 4G, M7350, in cadrul DreamHack Bucharest 2015


M7350TP-LINK, producator de echipamente de networking, lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza cel mai performant router mobil cu suport 4G, M7350, in cadrul DreamHack Bucharest 2015, organizat la Bucuresti in perioada 24-26 aprilie. Noul dispozitiv se adreseaza celor care vor viteze de acces ridicate si o conexiune mobila stabila de Internet, indiferent de locatie.

M7350 boxFolosind ultima generatie de retea 4G LTE, TP-LINK M7350 poate atinge viteze de download de pana la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a se bucura de cele mai bune experiente multiplayer mobile. Utilizatorii pot descarca cele mai noi update-uri oricand si oriunde, in doar cateva secunde sau se pot bucura de sesiunile online multiplayer, fara intreruperi. Noul router mobil 4G de la TP-LINK este desebit de usor de folosit: dupa introducerea unei cartele SIM 4G se creeaza automat un hot spot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri si console mobile sau alte terminale Wi-Fi. Conexiunea astfel creata poate fi partajata cu pana la 15 dispozitive, asigurand conditiile necesare ca utilizatorii sa se poata bucura de cele mai populare jocuri precum Hearthstone sau League of Legends, indiferent de locatie. Avand o baterie puternica de 2550mAh, M7350 poate functiona timp de 10 ore la capacitate maxima* si 600 de ore in standby. Pentru o flexibilitate suplimentara si o utilizare continua, dispozitivul poate fi incarcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus in pachet. In plus, dispozitivul ofera spatiu de stocare de pana la 32 GB prin inserarea unui card microSD, permitand partajarea in reteaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor si altor tipuri de fisiere, aflate pe card.

Prezentat publicului larg in premiera la DreamHack Bucharest 2015, TP-LINK M7350 va fi disponibil in oferta magazinelor, de la sfarsitul lunii aprilie.

TP-LINK, in calitate de partener tehnic, va asigura solutia tehnica a retelei pentru competitiile de gaming profesionist din cadrul DreamHack Bucharest 2015, organizat la Sala Polivalenta, in perioada 24-26 aprilie.Infrastructura furnizata de TP-LINK va sustine competitiile de Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone si League of Legends. De asemenea, TP-LINK va oferi reteaua de Internet wireless si pentru zonele dedicate organizatorilor si partenerilor.

Totodata, TP-LINK pregateste participantilor la DreamHack, in cadrul celor trei zile de eveniment, mai multe surprize, printre care si un campionat HearthStone si nenumarate premii, atat la standul special amenajat, cat si in cadrul DreamQuest.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vizitati pagina: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/

Pentru mai multe detalii despre TP-LINK si produsele TP-LINK vizitati pagina: http://www.tp-link.ro/.

*Durata de folosire poate varia in functie de modul de utilizare.

22 aprilie 2015, Bucuresti – TP-LINK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.