TAG Heuer, Google si Intel anunta o colaborare in domeniul ceasurilor inteligente


Michael Bell         TAG Heuer, Google si Intel au anuntat un parteneriat pentru a lansa un ceas inteligent elvetian bazat pe tehnologia Intel si pe platforma Android Wear. Anuntul marcheaza o noua era a colaborarii dintre producatorii elvetieni de ceasuri si Silicon Valley, aducand laolalta expertiza fiecarei companiiin productia de ceasuri de lux, software si hardware.


Colaborarea a fost anuntata oficial astaziin cadrul Baselworld,in timpul unei conferinte de presa la standul TAG Heuer.
Jean-Claude Biver, Presedinte al Diviziei de ceasuri din cadrul LVMH Group si CEO al TAG Heuer, David Singleton, Director de Inginerie pentru Android Wear, si Michael Bell, Vicepresedinte Corporate si General Manager al New Devices Groupin cadrul Intel, au urcat impreuna pe scena.

tag-heuer-carrera-calibre-1887-720x480Toate cele trei companii vor crea un produs de lux si in acelasi timp conectat la viata de zi cu zi a utilizatorului – o combinatie de inovatie, creativitate si design din Silicon Valley, California, si din Watch Valley, La Chaux-de-Fonds, Elvetia.

Industria producatoare de ceasuri elvetiene si Silicon Valley reprezinta o combinatie de inovatie tehnologica si credibilitate din domeniul productiei de ceasuri. Colaborarea noastra formeaza un parteneriat de tip win-win. Potentialul colaborarii dintre cele trei companii este enorm”, a declarat Jean-Claude Biver.


Guy Sémon, General Manager al TAG Heuer a adaugat: “Calitatea ceasurilor elvetiene este recunoscuta la nivel mondial. Atunci cand aceasta este pusain combinatie cu tehnologia creativa si puterea globala a doua companii precum Intel si Google, cu ajutorul platformei Android Wear si a tehnologiei Intel, putem vedeainceperea unei revolutii tehnologicein industria noastra,in care suntem mandri sa fim pionieri cu TAG Heuer”.


David Singleton a declarat: “Unind frumusetea cu tehnologia, ceasul elvetian a inspirat generatii de artisti si ingineri – inclusiv pe noi la Google. Suntem, asadar,incantati sa lucram cu TAG Heuer si Intel pentru a aduce o combinatie unica de emotie si inovatie pe piata luxului. Folosind platforma Android Wear, ne putem imagina un ceas mai bun, mai elegant si mai inteligent”.


“In contextul in care lucram pentru a oferi experiente noi bazate pe tehnologie, suntemincrezatori ca o abordare colectiva va inspira noi inovatiiin domeniul tehnologiei purtabile. Colaborarea cu TAG Heuer si Google ne aduce mai aproape de realizarea viziuniiin domeniul tehnologiei purtabile cu ajutorul unui ceas inteligent care ridica nivelul acestui sector”, a notat Michael Bell.

Baselworld, Elvetia, 19 martie 2015   TAG HEUER, Intel & Google

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.