Solutia Ericsson Connected Vehicle Cloud castiga un premiu mobil international


Orvar Hurtig Vice President Business Line Industry & Society Ericsson

Orvar Hurtig Vice President Business Line Industry & Society Ericsson

  • Inovatiile aduse de companie in ecosistemul de masini conectate au fost recunoscute de catre GSMA

  • Solutia Ericsson le da soferilor si pasagerilor posibilitatea sa acceseze o serie de servicii si aplicatii disponibile din cloud

Solutia Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost recunoscuta de catre GSMA prin premiul Global Mobile Award 2015. Prestigiosul program de premii onoreaza excelenta si inovatia din industria mobila. Castigator al categoriei de inovatiein domeniul auto, Connected Vehicle Cloud s-a remarcat prinimbunatatirile aduse moduluiin care se implementeaza masinile conectate.

Ii felicit sincer pe toti castigatorii celei de-a douazecea editie a Global Mobile Awards”, a spus John Hoffman, CEO GSMA Ltd. „Castigatorii nostri fac parte din acel grup select de inovatori, pioneri si lideri ai industriei mobile care au castigat aceste premiiin ultimele doua decenii, multi dintre acestia schimband fundamental industria si modulin care comunica lumea.”

Connected Vehicle Cloud (1)

Ericsson Connected Vehicle Cloud este cea mai completa platforma de masini conectate din industria auto din lume. Ea ajuta sa conecteze vehiculele si ocupantii lor cu producatorii auto, dealeri auto, autoritati de trafic, operatori mobili, service-uri, furnizori de continut si media. Toate partile implicatein ecosistemul auto si tehnologic pot ajunge la soferi si pasageriin noi moduri, transformand, astfel, experienta de condus,imbunatatind siguranta pe drum si oferind noi oportunitati de business. Connected Vehicle Cloud conecteaza deja sute de mii de autoturisme Volvo din Europa, China si America.

Connected Vehicle Cloud (2)Experienta Ericsson ca integrator de sistem si furnizor de servicii de administrare a retelelor, combinata cu portofoliul sau extins OSS/ BSS au dus la crearea unei solutii care va juca un rol importantin evolutia masinilor conectate”, a declarat Elisabetta Romano,Vice Presedinte si Head of OSS and Service Enablement, Business Unit Support Solutions, Ericsson. „soferiiisi doresc serviciiin timp real, servicii care sa se potriveasca preferintelor si nevoilor lor personale. Solutia Ericsson Connected Vehicle Cloud reprezinta tehnologia care va face acest lucru posibil, transformandu-seintr-un singur punct de contact pentru autoturismeintr-un ecosistem care se dezvolta rapid.”

O componenta importanta a ofertei Ericsson de solutii pentru transportatori si industria auto, solutia Connected Vehicle Cloud are la baza platforma Ericsson Service Enablement si va conecta dezvoltatorii de aplicatii, organizatiile guvernamentale, companiile, producatorii auto si utilizatorii. Ea va sustine chiar si cele mai complexe cerinte de scalabilitate, securitate si flexibilitatein industria auto globala. Rezultatul este o experienta de condus diferita si mai multe oportunitati pentru jucatorii din ecosistemul auto.

19 Martie 2015, Bucuresti – Ericsson Romania

One response to “Solutia Ericsson Connected Vehicle Cloud castiga un premiu mobil international

  1. Pingback: Roadshow-ul global Ericsson „Let’s turn Change into Growth” a ajuns in Bucuresti | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.