SES numeste un nou director de marketing pentru Europa Centrala si de Est


Urszula Marzec_ASTRA CEEOperatorul global de sateliti SES (NYSE Euronext Paris Bursa de Valori Luxemburg: SESG) anunata numirea Urszulei Marzec ca Director Marketing & PR pentru Europa Centrala si de Est.

Cei 10 ani de experienta ai Urszulei in managementul de marca, marketing si PR vor ajuta la pozitionarea SES in regiune si la extinderea acoperirii tehnice a satelitilor SES ASTRA.

Inainte de a face parte din SES, Marzec a lucrat pentru MTG World, unde a fost responsabila de toate activitatile de marketing si PR pentru canalele Viasat in Polonia, de crearea si implementarea intregii strategii de PR si de comunicare marketing, gestionarea bugetelor, precum si de cooperarea cu agentiile si partenerii de afaceri. De asemenea, a fost responsabila de lansarea si consolidarea cooperarii B2B, in special in cadrul proiectelor pentru platformele digitale si operatorii de servicii de retele de televiziune prin cablu. Inainte de a lucra la MTG World, a facut parte din CANAL+ Cyfrowy.

Urszula detine o diploma de master in Marketing si Logistica de la Warsaw School of Economics.

Malgorzata Slusarczyk_ASTRA CEEEchipa de Marketing a SES ASTRA ECE a crescut, odata cu numirea Małgorzatei Ślusarczyk. Aceasta va fi responsabila de activitatile de marketing B2B, PR si de relatiile cu clientii pentru pietele din Republica Ceha si Slovacia. Ślusarczyk lucreaza in industria mass media si TV din 2000 si a ocupat mai multe functii la Discovery Communications, Chello Media si Orange – departamentul Mobile Multimedia.

„Ma bucur ca, in aceasta perioada a dezvoltarii intense, echipa noastra ECE va castiga doi specialisti cu experienta”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepresedinte si Director Regional SES pentru Europa Centrala si de Est.

17 martie 2015, Bucuresti – SES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.