Toshiba aduce KIRA in Romania – redefinim din nou conceptul de Ultrabook


Toshiba_KIRA_Prod_201311_16Toshiba Europe GmbH anunta astazi gama extinsa si imbunatatita a Ultrabook-uluiTM premium KIRATM, precum si viitoarea disponibilitate pe piata locala a acestei game. Cu o varietate de noi caracteristici si ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRATM duce performanta la un cu totul alt nivel, fiind Ultrabook-ul™ suprem atat pentru uz personal, cat si pentru business. Pentru prima data in Europa, KIRATM este acum disponibil intr-o varietate de configuratii si optiuni, inclusiv alternativa intre detalii clare ale ecranului tactil PixelPureTM (2560 x 1440) si noul Full HD (1920 x 1080) anti-reflexiv.

Avand acelasi design rafinat precum modelul KIRATM initial, acesta ofera combinatia ideala intre eleganta subtire si performante incredibile, redefinind din nou asteptarile pe care le putem avea de la un Ultrabook ™.

Preformante puternice si portabilitate

Toshiba KIRATM incorporeaza noile procesoare Intel® CoreTM din a 5-a generatie, cu performante premium si imagini splendide, pentru a duce calculatorul la un nou nivel. Includerea de procesoare pana la Intel® Core™ i7 ofera mai multa putere de calcul, in timp ce durata de viata a bateriei este extinsa. Capabil sa functioneze continuu timp de 13[1] ore in varianta Full HD si pana la 10.451 ore in cazul modelului PixelPureTM, KIRATM permite utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace departe de prizele de incarcare, fiind astfel perfect pentru zborurile lungi, calatorii sau activitati in afara biroului. Portabilitatea este si ea crescuta cu un KIRATM mai usor, ce cantareste de la doar 1.10[2] kg, in ciuda performantelor imbunatatite.

Toshiba_Kira_Prod_201311_02_withscreenCulori naturale pentru divertisment real si continut multimedia

Noua serie KIRATM ofera o varietate de optiuni de ecran cu rezolutii disponibile, fie PixelPureTM sau Full HD. Optiunea de ecran tactil cu rezolutie inalta 2560 x 1440 PixelPureTM include si tehnologia pentru display IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), oferind claritate incredibila, iar ecranul Corning® Concore™ asigura protectia necesara unei vieti in miscare. Tehnologia impresionanta IGZO contribuie, de asemenea, la imbunatatirea duratei de viata a bateriei, calitate tactila ridicata si unghiuri ultra-largi de vizualizare, atat pe plan vertical, cat si orizontal.

Noua optiune Full HD este caracterizata de un display de 300 NIT cu tehnologie IPS pentru a oferi reproducere reala a culorilor si unghiuri excelente de vizualizare pentru vizionare de filme si editare video. Ecranul anti-reflexiv este ideal pentru a lucra in aer liber sau in spatii cu lumina intensa, pentru a reduce reflexiile si pentru a asigura vizibilitatea continutului.

Toate modelele KIRATM beneficiaza de acuratete in reproducerea paletei de culori, fiecare ecran fiind calibrat de Chroma Tune™ si certificat de Tehnicolor. Fie ca faceti editare foto sau doar vizionati filme ori fotografii, veti avea o redare mai naturala a culorilor ce confera divertismentului un nou nivel de realism si calitate cinematica. Fiecare model are Chroma Tune™ preinstalat, pentru ca utilizatorii sa poata selecta setarile optime de culoare pentru continutul vizionat si aplicatiile utilizate. Ca rezultat, continutul afisat pe ecran este reprodus in forma in care a fost conceput si nu exista nepotriviri la vizualizarea fotografiilor sau a altor imagini.

IToshiba_Kira_Prod_201311_22_withscreenmbunatatirea unei experiente premium

Toate caracteristicile de inalta performanta ale modelului original KIRATM sunt pastrate pentru a le completa pe cele noi si a oferi combinatia perfecta intre frumusete si performanta. Cu difuzoarele personalizate Harman Kardon® si tehnologia de procesare audio DTS® Studio Sound, utilizatorii se pot bucura de o experienta audio premium captivanta. Pentru mai mult confort, seria beneficiaza de o serie completa de porturi pentru conectivitate ce include 3 porturi USB 3.0, 1 port HDMI® cu iesire Ultra HD si tehnologii wireless display pentru partajarea facila a continutului. Design-ul premium al KIRATM ramane neschimbat – tastura insulara, iluminata si subtire se incadreaza perfect in corpul laptopului, in timp ce conturul fiecarei taste este conceput pentru confort maxim.

Toshiba KIRATM va fi disponibil in Romania incepand cu al doilea trimestru al anului 2015.

Toshiba KIRATM:

 • Optiuni de ecran:
  • 8 cm (13.3″) PixelPureTM (2560 x 1440), 221 ppi, IGZO display technology cu suport tactil in 10 puncte si ecran Corning® Concore™
  • 8 cm (13.3”) Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, anti-reflexiv, IPS display
 • Procesor: pana la Intel® Core™ i7 din a 5-a generatie
 • Grafica: Intel® HD 5500
 • Audio: difuzoare stereo Harman Kardon® cu DTS® Studio Sound™
 • SSD: pana la 256 GB mSATA Solid State Drive
 • Memorie: 8GB DDR3L
 • Software: ChromaTuneTM pentru Toshiba
 • Conectivitate: 3 x USB 3.0 (1 x USB Sleep-and-Charge), 1 x HDMI® cu redare Ultra HD, cititor carduri SD, casti
 • Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC 7265, Bluetooth®0, tehnologii wireless display
 • Camera Web HD cu microfoane duale ce suporta tehnologii Beam Forming
 • Sistem de operare:
  • Modelul cu ecran Full HD: Windows 8.1 64-bit
  • Modelul cu ecran PixelPureTM: Windows 8.1 Pro 64-bit
 • Durata de viata a bateriei:
  • Modelul cu ecran Full HD: pana la 13 ore1
  • Modelul cu ecran PixelPureTM: pana la 10.45 ore1
 • Dimensiuni:
  • Modelul cu ecran Full HD: 316 mm x 207 x 7.6/17.9 mm
  • Modelul cu ecran PixelPureTM: 316 mm x 207 mm x 9.5/19.8 mm
 • Greutate:
  • Modelul cu ecran Full HD: 1.10 kg
  • Modelul cu ecran PixelPureTM: 1.32 kg

[1] Bazat pe MobileMark 2012. Bateria KIRATM originala pana la 9 ore.

[2] 1.32 kg pentru modelul PixelPureTM.

17 martie 2015, Bucuresti – TOSHIBA Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.