The Whitcher 3: Wild Hunt – gratuit pentru utilizatorii GeForce GTX


TheWitcher3BundleUnul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, The Witcher: Wild Hunt , va fi disponibil in mod gratuit pentru toti utilizatorii care vor achizitiona una dintre placile NVIDIA GeForce GTX 960, GTX 970 sau GTX 980 sau un laptop de gaming dotat cu GeForce GTX 970M sau GTX 980M.

Dezvoltatorul jocului, CD Projekt Red a pus accentul pe dezvoltarea unui titlu care include o poveste captivanta bazata pe aventura si imbogatita de calitatea impresionanta a graficii. Jocul este rezultatul colaborarii dintre NVIDIA si CD Projekt Red, avand in plan principal detalii si caractere cu un nivel ridicat al detaliilor grafice.

Jocul foloseste tehnologii NVIDIA precum NVIDIA HairWorks si NVIDIA PhysX pentru a oferi jucatorilor o atmosfera de joc captivanta. Regiunea “Northern Kingdoms”  foloseste HairWorks pentru a anima blana monstrilor din joc, in timp ce tehnologia PhysX a permis dezvoltatorilor sa dezvolte animatii realiste pentru hainele personajelor.

Jocul va fi disponibil incepand cu data de 19 mai in SUA si Europa. Partnerii NVIDIA care vor participa la aceasta promotie sunt: Altex, Cel.roeMAG, Evomag, MediadotPCGarageProstore.

11 martie 2015, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.