ERICSSON lanseaza aplicatia LIVE EVENTS


DSC00437             Ericsson nu mai e de mult un simplu furnizor de echipamente de comunicatii, au facut de mult pasul catre o companie de tehnologie, furnizor de solutii complete, si sincer cam asta si era sansa lor, ca ”fiare” stiu sa faca si chinezii si chiar  mai ieftin. Ericsson in schimb ofera solutii complete de la echipament, software, mentenanta, proiectare, astfel incat beneficiarul primeste solutii la cheie.

In turul de forta printre solutiile Ericsson prezentate la MWC15 am aflat si de aplicatia Live Events. Cum si privitul la televizor se schimba 2-nd screenul (smartphone-ul tableta) primind importanta tot mai mare la fel e si cu evenimentele sportive, concerte si altele, oamenii doresc sa interactioneze cu prietenii, sa revada faze interesante eventual chiar din alte unghiuri si sa le comenteze prin conturile lor de social media.

DSC00438

Ce este aplicatia LIVE EVENTS?

Un portofoliu unic de solutii oferite de Ericsson care permite o experienta extraordinara  fanilor atunci cand se afla pe stadion urmarind un meci. Mai mult decat atat, LIVE EVENTS este o oprotunitate de afaceri oferita de leader-ul mondial de servicii mobile penru companiile de servicii mobile, video, si telecom.

Este binecunoscut faptul ca intotdeauna, evenimentele sportive duc traficul pe retelele mobile pana la limita critica de utilizare si functionare. Stadioanele care suporta zeci de mii de fani avand toti acces mobil  constituie cel mai dificil mediu pentru serviciile mobile. De aceea stadioanele au nevoie de o retea de comunicatii puternica, care ofera performanta superioara si platforme de divertisment exceptionale. LTE Broadcast de la Ericsson exact asta ofera, aloca o banda rezervata pentru astfel de comunicatii, astfel incat reteaua sa ”resprie” si sa poti folosi telefonul si pentru un apel urgent intre timp ce mii de fani incarca concomitent poze si filmulete pe internet.

Ca lider mondial in retelele mobile, Ericsson ofera o solutie completa – end to end – comapniilor de servicii mobile, de la design-ul retelei la hardware, instalare, administrare si optimizare pentru o performanta de calitate superioara, care ii conecteaza perfect utilizatorii in orice retea.

DSC00439

Reteaua potrivita iti deschide usa catre noi inovatii si devine canalul care furnizeaza fanilor experiente unice dincolo de retelele sociale. Cu alte cuvinte, Ericsson Live Events ofera:

Capacitatea de a comunica mai efficient prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Siguranta fanilor ca vor avea parte de o experienta superioara fata de cee ace pot accesa de acasa.

Activarea fanilor prin experiente interactive cum ar fi concursuri, jocuri si alte elemente de continut interactive.  Cum ar fi ca maine cand te uiti la meciul tau favorit pe stadion cu alti prienteni, sa poti sa iti comanzi prin telefon hot-dogul si  Cola si sa ti se aduca la locul unde stai?

 

Ericsson Live Events  furnizeaza  divertisment prin reteaua mobila si conectarea necesara si atat de mult dorita de fani, creand astfel o experienta interactiva in timpul evenimentului, care stimuleaza  participarea in numar cat mai mare la evenimentele sportive de pe standion, creand concomitent  noi oportunitati de generare venituri pentru cluburile sportive, ligi, operatorii de stadioane si furnizorii de servicii.

3 responses to “ERICSSON lanseaza aplicatia LIVE EVENTS

  1. Pingback: Roadshow-ul global Ericsson „Let’s turn Change into Growth” a ajuns in Bucuresti | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.