Miele lanseaza showroom-ul online de electrocasnice premium pe platforma eMAG Marketplace


Loredana Butnaru_Director Vanzari_Miele RomaniaMiele si eMAG Marketplace, lideri in domeniile in care activeaza, lanseaza in Romania „Showroom-ul online de electrocasnice premium”. Retailerul online poate fi vizitat de la inceputul acestui an si listeaza intreaga gama de produse Miele disponibile in showroom-ul offline din Bucuresti, precum si la partenerii din tara: de la consumabile si accesorii, precum saci pentru aspirator si detergenti de rufe, pana la electrocasnice incorporabile, sisteme de calcat si espressoare freestanding. Acesta poate fi accesat la adresa http://www.emag.ro/miele/361/v.

„Lansarea noului showroom online de electrocasnice premium face parte din strategia de dezvoltare Miele in Romania, care integreaza vanzarile in showroom-ul offline din Bucuresti si in reteaua de parteneri din tara, vanzarile online, de pe shop.miele.ro, si, cel mai recent, prin eMAG Marketplace”, declara Loredana Butnaru, Director de Vanzari Miele Romania.

In prezent, Miele Romania are o retea de 30 parteneri si 55 de magazine, care se inscriu in trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum Miele Boutique Cluj si Miele Boutique Brasov, care vand exclusiv produsele brandului; retele de magazine specializate in vanzarile de mobilier de lux, dar si retele si magazine independente de electroIT.

Strategia de dezvoltare Miele, compania numarul unu in productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, vizeaza mai ales prezenta in magazine offline, iar parteneriatul cu eMAG Marketplace este un proiect singular in Romania. Prin lansarea showroom-ului online, Miele vine in intampinarea acelei categorii de clienti care isi doresc sa poata face cumparaturile intr-un mod rapid si simplu.

Clientii noului showroom online Miele au la dispozitie aceleasi mecanisme de listare, filtrare si sortare a produselor specifice eMAG, precum si aceleasi modalitati de plasare a comenzii online si in callcenter-ul eMAG.

Comenzile inregistrate pentru produsele Miele listate pe eMAG Marketplace vor fi preluate de consultantii Miele si vor fi onorate prin servicii de curierat rapid sau prin firme de transport colaboratoare. Plata se poate face online sau ramburs.

eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii eMAG afiseaza propriile oferte pe eMAG.ro, iar clientii eMAG pot comanda simultan o gama mult mai larga de produse, totul dintr-un singur cont de client.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.