Parteneriat Airbnb si Deutsche Telekom: Calatorii mai intelepte cu Telekom


Airbnb-DiscoverFie ca este vorba despre un apartament pentru o noapte, de un castel pentru o saptamana sau de o vila timp de o luna, Airbnb are o oferta foarte variata de optiuni de cazare, la diferite categorii de preturi si in peste 34.000 de orase si 190 de tari.

Clientii de servicii mobile Deutsche Telekom din toate cele 13 piete europene (Albania, Austria, Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia) ale grupului, inclusiv Romania, vor avea parte de o oferta speciala in aceasta primavara: fiecare client Telekom care se inregistreaza pe platforma Airbnb va primi un voucher in valoare de 30 de euro pentru urmatoarea calatorie.

Airbnb este un pionier in economia colaborativa. Conceptul reflecta perfect promisiunea brand-ului nostru EXPERIENTE IMPREUNA. Prin acest parteneriat, putem oferi clientilor nostri un beneficiu consistent, prin voucherul de 30 de euro. Aceasta colaborare este in linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care isi propune sa creeze valoare adaugata prin parteneriate”, a declarat Niek-Jan van Damme, membru al Boardului Deutsche Telekom, responsabil pentru Inovatie.

Suntem incantati sa avem de partea noastra un partener atat de puternic precum Deutsche Telekom”, a spus Christopher Cederskog, Regional Manager Germania, Austria, Elvetia si Europa de Sud-est al Airbnb. „Acest parteneriat ne va permite sa ne indreptam atentia si mai mult spre dispozitive mobile si sa abordam noi utilizatori in intreaga Europa”.

25 februarie, Bucuresti – Deutsche Telekom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.