Peste 51 destinatii la pret redus de la Air France si KLM


Air France Early Bird                 AIR FRANCE si KLM lanseaza campania “Early Bird’’, reducand pretul biletelor de avion in medie cu pana la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 51 destinatii din America de Sud, Asia, Caraibe si Africa, campania fiind valabila pentru biletele achizitionate pana pe 4 martie 2015 (pentru Africa, America de Sud si Caraibe) si pana pe 10 martie pentru destinatii din Asia. Perioada de calatorie este pana la inceputul lunii decembrie 2015.

Vedetele acestei promotii pentru Air France sunt: Paris 129 euro, Bangkok 549 euro, Tokyo 649 euro, Rio de Janeiro 679 euro, Santiago de Chile 799 euro

KLM Early BirdToate destinatiile incluse in oferta speciala sunt disponibile pe site-ul www.airfrance.ro, sectiunea Oferte Speciale Air France.

Clientii KLM vor beneficia de oferte speciale pentru destinatii din Africa – Johannesburg de la 519 euro, Asia – Singapore de la 579 euro si America de Sud – Lima de la 799 euro

Toate destinatiile incluse in oferta speciala sunt disponibile pe site-ul klm.ro, sectiunea Oferte speciale KLM.

Preturile sunt valabile pentru zborurile dus-intors si includ taxele de aeroport. 

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

18 februarie 2015 – AIR France KLM Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.