TAROM lanseaza oferta de Dragobete cu preturi incepand de la 99* euro


Tarom Boeing 737De astazi, 11 februarie 2015, TAROM lanseaza oferta de Dragobete si pune la vanzare bilete incepand de la 99 euro*, pentru un bilet dus-intors cu toate taxele incluse.

Oferta este valabila pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, intre Romania si orice  destinatie externa: intre Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; intre Iasi si Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino, intre Sibiu si Munchen, intre Cluj – Napoca si Viena.

Oferta este valabila pentru plecarile efectuate in perioada 19-26 februarie 2015.

“Marca romaneasca, cu traditie, TAROM va invita de Dragobete sa calatoriti cu bilete incepand de la 99*euro/ pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse. Oferta este valabila pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, intre Romania si orice  destinatie externa. Sarbatoarea romaneasca a iubirii, Dragobetele este un bun prilej de a transmite aprecierea noastra tuturor celor care aleg compania TAROM ca partener de calatorie “, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Biletele pot fi achizitionate de pe site-urile www.tarom.ro si m.tarom.ro,  de la agentiile proprii TAROM si agentii autorizati IATA.

TAROM reaminteste pasagerilor ca pretul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde si bauturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.

Oferta se supune unor termene si conditii:

– * La aceasta oferta locurile sunt limitate

– Perioada minima de sedere la destinatie este de 4 zile sau noaptea de sambata spre duminica ; perioada maxima de sedere la destinatie este de 14 zile.

Pentru mai multe informatii pasagerii sunt rugati sa contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 si +4021.303.44.44.

Urmariti-ne pe pagina TAROM de Facebook: www.facebook.com/tarom.ro.

11 februarie 2015, Bucuresti – TAROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.