nJoy lanseaza Seria Helios – UPS-uri destinate segmentului business


nJoy_UPS_Helios_1500_Pictures_Detail_02                 Brandul romanesc nJoy lanseaza seria Helios, UPS-uri pe tehnologia dubla-conversie cu factor de putere la iesire de 0.9, o gama profesionala de tip “convertible” conceputa pentru a ataca segmentul high-end a industriei .

Compania timisoreana nJoy isi respecta promisiunea facuta utilizatorilor si lanseaza o noua gama de UPS-uri profesionale destinata segmentului business.

Seria Helios raspunde nevoilor clientilor Business si a fost special conceputa pentru a oferi o solutie eficienta din punct de vedere al stabilitatii proceselor critice in timpul unei caderi electrice sau a unor fluctuatii de curent.

comunicat-de-presa-HELIOS

Seria dispune de doua capacitati: 1500 VA/1350W si 3000 VA/ 2700W ambele cu iesire sinusoidala pura prin prize IEC.

Modelele Helios 1500 si Helios 3000 permit managementul grupurilor de prize oferind astfel posibilitatea de a prioritiza oprirea echipamentelor mai putin importante pentru a putea maximiza disponibilitatea serviciilor critice.

Aceste modele sunt destinate in special aplicatilor pretentioase, unde disponibilitatea tensiunii si calitatea acesteia este critica, precum servere, retele de date si voce, telecom, centre de date, echipamente medicale si de laborator.

Cu un factor de putere la iesire de 0.9 UPS-urile Helios ofera cu 28% mai multa putere in comparatie cu UPS-urile traditionale din aceeasi clasa. Cu cat factorul este mai mare cu atat puterea de iesire a UPS-ului este mai ridicata, fiind astfel capabil sa protejeze mai multe dispozitive.

nJoy_UPS_Helios_3000_Pictures_AccesoriesDin lista beneficiilor acestei serii amintim claritate optima pe linie cu distorsiuni armonice minime, de sub 2%, managementul prizelor, modul invertor, functia ECO, ECO avansat si EPO, posibilitatea de schimbarea a bateriilor de tip hot-swap si nu in ultimul rand functia de intelligent charging ce reuseste concomitent atat incarcarea bateriilor la un nivel de 90% in mai putin de 4 ore cat si prelungirea vietii acestora.

Cu un nivel de eficienta de pana la 90% in modul AC, 86% in modul battery si 97% in modul ECO seria Helios se axeaza pe nevoile specifice companiilor care isi doresc eficienta si siguranta maxima pentru echipamentele si procesele pretentioase din dotare.

Ecranul LCD din partea frontala, cu rotire automata in functie de pozitionarea UPS-ului afiseaza un set complet de date despre starea echipementului permitand astfel utilizatorului sa obtina toate informatiile necesare in timp real.

Pentru a asigura o montare cat mai convenabila si mai simpla, dispozitivele pot fi folosite atat in pozitie orizontala (montate in rack 19”) cat si verticala (tower).

UPS-urile comunica cu echipamentele PC prin conexiunile USB, RS232, cat si prin portul inteligent cu ajutorul unui card SNMP (neinclus in pachet).

Adorian Demeter, Managerul General nJoy, declara: “Seria Helios apare ca un pas natural al dorintei noastre de a fi prezenti in segmentul de business si a echipamentelor profesionale. Helios este o gama high-end, special conceputa pentru a rivaliza producatorii consacrati in aceasta indrustrie precum APC si Eaton oferind totodata partenerilor o margine de profit semnificativ mai ridicata.

Suntem increzatori in munca noastra si convinsi ca aceasta noua generatie de UPSi nJoy va depasi asteptarile chiar si a celor mai pretentiosi consumatori.”

Modelele beneficiaza de Garantia Pickup and Return oferita de nJoy.

Pretul recomandat pentru UPS Helios 1500 este de 2014.9 Ron, respective 3014.9 Ron pentru Helios 3000.

Mai multe informatii  despre seria Helios puteti afla aici.

9 februarie, Timisoara – nJoy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.