Microsoft a lansat Lumia 435 si Lumia 532: Cele mai accesibile dispozitive Lumia din acest moment


Lumia 435 si Lumia 532            Microsoft Corp. a lansat astazi smartphone-urile Microsoft Lumia 435 si Lumia 532, cele mai accesibile dispozitive Lumia de pana acum. Oferind cele mai noi capabilitati Windows Phone 8.1 la un pret incredibil, atat Lumia 435 cat si Lumia 532 furnizeaza experiente smartphone ajutand oamenii sa realizeze mai multe lucruri in timp ce se afla in miscare.

Cum multi oameni doresc sa-si actualizeze pentru prima data dispozitivele folosite trecand de la un telefon obisnuit la un smartphone, modelele Lumia 435 si Lumia 532 ofera un echilibru intre caracteristici si putere, in acelasi timp aducand experientele furnizate de Windows Phone 8.1 la noi nivele de pret. Lumia 435 este primul si, in acest moment, cel mai accesibil model Lumia din seria 400. Avand caracteristici esentiale smartphone si oferind acces la cele mai bune experiente Windows Phone si la cele mai noi aplicatii, noul model smartphone extinde experientele Lumia Windows Phone catre si mai multi oameni decat pana acum. Lumia 532 este un smartphone quad core puternic, construit pe baza succesului inregistrat de modelul Lumia 530. Dispunand de un design premium, Lumia 532 permite utilizatorilor sa-si atinga obiectivele personale prin intermediul celor mai bune experiente Microsoft:

Lumia-435.jpg

  • Comutare fara efort intre apelurile de voce si video prin intermediul Skype incorporat si a camerei foto frontale.
  • Citire, revizuire, redactare si partajare de date in plina miscare, prin intermediul suitei Microsoft Office preinstalat.
  • Pastrarea fotografiilor, materialelor video si documentelor Office in siguranta, prin intermediul celor 30GB gratuiti[1] de stocare date in cloud-ul OneDrive.
  • Dispozitivele includ Cortana (disponibil pe anumite piete), cel mai personalizat asistent virtual, care anticipeaza nevoile utilizatorului si ofera, in consecinta, sugestii adecvate acestor nevoi.
  • Gestionarea facila a corespondentei personale si a celei de lucru in plina miscare, prin intermediul Microsoft Outlook.
  • Capturarea rapida si facila de imagini cu ajutorul Lumia Camera, precum si realizarea, editarea si partajarea de selfie-uri excelente prin intermediul camerei foto frontale si a aplicatiei Lumia Selfie.
  • Aranjarea Home Screen dupa propria dorinta, prin intermediul celei mai noi versiuni de Windows Phone 8.1 si a actualizarii Lumia Denim, completate cu Action Center, Word Flow si Live Folders.
  • Actualizarea permanenta a caracteristicilor prin intermediul actualizarilor Windows regulate.

 

Lumia-532.jpg“Cu mai bine de trei ani in urma, cand am lansat primele dispozitive Lumia, am declarat ca suntem dedicati efortului de a duce astfel de dispozitive catre cat mai multi oameni si la nivele de pret cat mai joase posibil”, a declarat Jo Harlow, Corporate Vice President for Phones la Microsoft. “Prin intermediul modelelor Lumia 435 si Lumia 532, ne-am indeplinit obiectivul de a crea cele mai accesibile dispozitive Lumia de pana acum, astfel deschizand portile oportunitatii de a ajunge la acei oameni care isi cumpara pentru prima data un smartphone. Lumia 435 si Lumia 532 dispun de hardware competitiv, alaturi de software inovator, care va continua sa beneficieze de cele mai noi actualizari si imbunatatiri, utilizatorii avand astfel in permanenta la dispozitie cele mai bune caracteristici noi.”

 

[1] Pana la 30GB gratuiti la activarea camerei dorsale a dispozitivului

Specificatii Lumia 435:

Specificatii_Lumia435

Specificatii Lumia 532Specificatii_Lumia532:

Atat Lumia 435 cat si 532 exista in varianta Single SIM si Dual SIM

Bucuresti, 14 ianuarie 2015 – Microsoft Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.