Dolce Sport, singurele canale TV care vor transmite urmatoarele 3 sezoane ale UEFA Champions League si UEFA Europa League


uefa_champions_league              Telekom Romania Communications a castigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicatii mobile ale UEFA Champions League si ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plata din Romania, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competitii fotbalistice intercluburi din Europa.

 

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi vazute, in urmatoarele 3 sezoane, in meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD si doua canale HD), dar si prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de inregistrare si pachete sunt disponibile aici ). Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, in direct sau in reluare, precum si rezumatele de la miezul noptii din fiecare competitie si magazinele saptamanale.

„Ne bucuram sa aducem inca o veste buna pentru microbisti in preajma sarbatorilor de iarna. Ne-am propus de la inceput sa construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost in oferta noastra inca de la aparitia Dolce Sport, in 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clientii nostri se pot bucura de o experienta noua si unica urmarind meciurile celor doua competitii internationale – de oriunde, pe orice tip de ecran si exclusiv pe Dolce Sport ,” a declarat Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport.

23 decembrie 2014, Bucuresti –  Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.