Sony Computer Entertainment anunta „PlayStation®4 (PS4™) 20th Anniversary Edition”


PS4_20_03           Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) anunta “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, o editie speciala a consolei PS4 care celebreaza 20 de ani de la lansarea primului PlayStation (PS), pe 3 decembrie 1994. Editia speciala a consolei va fi disponibil in cantitate limitata: doar 12.300 de unitati la nivel global, numar ce reprezinta data oficiala de lansarea a primei console PlayStation. Pretul pentru 20th Anniversary Edition va fi de 49.980Yeni (fara taxe) in Japonia, de 499 de dolari in America de Nord si de 499 de euro in Europa. Atat editia limitata a consolei PS4, cat si accesoriile incluse in pachetul special poarta culoarea „Original Gray”.

Prima consola PlayStation a fost deosebit de apreciata pentru tehnologia inovatoare pe care a incorporat-o, dintre care putem aminti capacitatea de a procesa in timp real grafica 3D high-resolution, dar si pentru portofoliul impresionant de jocuri. PlayStation a revolutionat industria jocurilor video, devenind prima consola de jocuri video adresata utilizatorului casnic a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate la nivel global*1. Primul PlayStation a oferit experiente de joc revolutionare pasionatilor din intreaga lume, un concept care a fost mostenit de fiecare platforma PlayStation care i-a urmat.

PS4_20_04

„Consola <<PlayStation®4 20th Anniversary Edition>> este un model cu adevarat special, care te duce cu gandul la primul PlayStation, sursa de inspiratie pentru toate platformele PlayStation lansate in ultimele doua decenii. Aceasta editie limitata a consolei PS4 combina armonios nostalgia celor mai inflacarati fani PlayStation, cu cea mai buna experienta de gaming de la ora actuala”, a declarat Andrew House, Presedinte si Group CEO al Sony Computer Entertainment, Inc. „Consola <<PlayStation®4 20th Anniversary Edition>> este simbolul aprecierii noastre pentru toti fanii, publisherii si partenerii nostri care au dat dovada de o sustinere fara margini in ultimii 20 de ani. Ne bazam in continuare pe ajutorul lor pentrua construi impreuna viitorul PlayStation in anii care urmeaza. Ramanem neclintiti in scopul nostru de a livra cea mai buna experienta de gaming din lume si de a oferi cea mai buna platforma pentru gameri.”

PS4_20_02SCE va continua sa extinda platforma PlayStation pentru a oferiexperiente inovatoare. Ca parte a aniversarii de 20 de ani, editia speciala „PlayStation®4 20th Anniversary Edition” va fi disponibila si in Romania, cu un numar foarte mic de unitati, in cadrul unor actiuni speciale.

PS4_20_01

Caracteristici „PlayStation®4 20th Anniversary Edition”

Denumire PlayStation®4 20th Anniversary Edition
Cod produs CUH-1100A A20 Series
Pret orientativ Japonia: 49,980Yen + taxe

America de Nord: 499 dolari

Europa: 499 Euro

Continut pachet 1x consola PlayStation®4 (HDD:500GB /culoare: Original Gray)

1x PlayStation®Camera (culoare: Original Gray)

1x Controller Wireless (DUALSHOCK®4 / culoare: Original Gray)

1x Stand vertical (culoare: Original Gray)

1 x Headset mono (culoare: Original Gray)

1 x cablu alimentare AC

1 x cablu HDMI cable

1x cablu USB

Manuale

 

*1 Conform statisticilor de pe 18 mai 2014. Cifra cumulata de Original PlayStation si PS one®.

Bucuresti, 4 decembrie 2014 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s