Black Friday Digi Mobil – 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat


Digi Mobil1            RCS & RDS organizeaza in perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, „Black Friday Digi Mobil” si ofera o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, persoanelor fizice care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil.

In plus, Digi Mobil le ofera beneficiarilor acestei oferte, posibilitatea de a-si achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi. Gama variata de telefoane mobile poate fi consultata aici.

Oferta este valabila la contractarea abonamentului Optim Nelimitat si se adreseaza tuturor clientilor care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil.

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS cu „Zona vanzari” sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2014.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclus), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclus).

Abonatii companiei la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contracteaza doar un abonament Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclus), iar la incheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclus) pentru fiecare abonament in parte. Persoanele care incheie un abonament Optim Nelimitat si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna (TVA inclus) si 7 euro/luna, (TVA inclus) daca achizitioneaza doua abonamente Optim Nelimitat.

Servicii DIGI Tarif Optim Nelimitat (euro, TVA inclus)
1 abonament Digi Mobil Optim Nelimitat De la 2 pana la 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat
Digi Net si Digi TV (Cablu sau Satelit) 5 4
Digi Net sau Digi TV (Cablu sau Satelit) 7 5
10 7

26 noiembrie 2014, BucurestiRCS & RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s