Preturi gresite la produse resigilate: eMAG va onora toate comenzile pentru 730 de produse resigilate listate cu pret redus


Iulian Stanciu Director General eMAG          eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inregistrat duminica, 23 noiembrie, in intervalul 20:30 – 22:59, o eroare la incarcarea preturilor pentru anumite produse resigilate. Eroarea a determinat preturi de vânzare cuprinse intre 1 leu si 8 lei pentru o gama larga de produse.

 

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumparat la pretul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

„Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi si vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declara Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

 

Valoarea totala a reducerilor gresite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicata unui echipament de retea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumparat la pretul de 8 lei fata de pretul de lista de 11.190 lei. In cele doua ore in care produsele au fost listate cu preturile gresite, de la 20:30 la 22:59, au fost comandate, in total, 730 de produse.

Bucuresti, 24 noiembrie 2013 – eMAG

 

One response to “Preturi gresite la produse resigilate: eMAG va onora toate comenzile pentru 730 de produse resigilate listate cu pret redus

  1. Pe 27.11.2014 am cumparat o imprimanta resigilata de la EMAG comandata online si am ramas pagubit. A ajuns cu 1 zi intarziere fata de angajamentul EMAG si curierului CARGUS. Integritatea imprimantei este OK dar imprimanta este defecta iar peste eticheta cu seria originala este o alta hartiuta autocolanta pe care scrie cu pixul seria de pe certificatul de garantie. Oferta spunea ” prezinta urme fine de zgarieturi pe suprafata lucioasa, cartusele sunt desigilate si s-au listat doua pagini”. Am trimis catre EMAG sesizare dar nu am primit nimic. Fisierul video se poate vizualiza aici: http://youtu.be/ZI2bWVA0yvE. Zilele trec iar neconcordanta seriei spune multe. NU ESTE NEATENTIE, CI INTENTIE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.