ASUS anunta cu Nexus 7 va primi update la Android 5.0 Lollipop in primul val


img_7937            ASUS a anuntat ca tableta Nexus 7 este inclusa in primul val de dispozitive cu Android care vor primi update-ul la ultima versiune a sistemului de operare Google – Android 5.0 Lollipop. ASUS incurajeaza atat clientii existenti, cât si viitorii posesori ai tabletei sa faca update-ul la Android 5.0 pentru a beneficia de noile functii si imbunatatiri de securitate. Upgrade-ul la Android 5.0 Lollipop este gratuit si este disponibil imediat prin OTA (over-the-air) pentru toate modelele Nexus 7 Wi-Fi fabricate de ASUS.

Un nou aspect, cu notificari mai rapide
Update-ul la Android 5.0 Lollipop ofera noi functii interesante pentru tableta Nexus 7. Noul “design material” din Android 5.0 Lollipop aduce culori indraznete si animatii fluide pentru o experienta unitara. Notificarile oferite de Nexus 7 sunt de asemenea imbunatatite prin trecerea la Android 5.0 Lollipop. Notificarile din partea superioara a ecranului ii permit utilizatorului sa raspunda fara a parasi aplicatia curenta, accelerand fiecare interactiune. Utilizatorii au un control mai mare asupra notificarilor, alegand informatia care va fi afisata atunci cand dispozitivul este blocat.

asus_nexus_7_2013_side

Conectivitate mai buna, navigare mai usoara si securitate imbunatatita
Android 5.0 Lollipop ofera Bluetooth Smart, un mod Bluetooth cu un consum energetic redus, care extinde autonomia tabletei atunci cand se conecteaza la dispozitivele din apropiere. Cea mai recenta versiune Android include o noua functie ‘personal unlocking’. Prin indicarea unor conexiuni sigure, cum ar fi “acasa” sau “serviciu” sau prin imperecherea tabletei cu dispozitivele din apropiere, posesorii de Nexus 7 pot trece mai repede de ecranul blocat.

Upgrade usor si rapid
Actualizarea sistemului la Android 5.0 Lollipop este usoara si rapida. Din ecranul principal se acceseaza ‘Settings’, urmând optiunea ‘About tablet’ si mai apoi ‘System updates’.

Disponibilitate
Distributia update-ului la Android 5.0 Lollipop pentru Nexus 7 Wi-Fi este in desfasurare la nivel global. Actualizarea pentru modelele Nexus 7 LTE/3G va demara in luna decembrie 2014.

Bucuresti, 20 noiembrie 2014 – Asus Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.