Primul pachet Telekom Romania: ce servicii poti avea la 119 Lei/luna


Telekom TV

Primul pachet Telekom Romania: Comunicare si divertisment nelimitate pe o singura factura

 

  • Prima oferta comerciala lansata sub brandul Telekom pentru clientii persoane fizice: o singura factura pentru comunicare nelimitata pentru toate serviciile de telecomunicatii;
  • De 4 ori comunicare si divertisment nelimitate cu pachetele All-Inclusive;
  • Toate pachetele includ acces la noul serviciu Telekom TV Web& Mobile.

 

Dupa lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clientii persoane fizice. Toti clientii noi se pot bucura de o experienta integrata, optand pentru servicii de calitate disponibile pe o singura factura broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o retea care asigura conexiuni de mare viteza prin intermediul tehnologiei 4G, care acopera mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

 

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ pana la patru servicii si acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibila de la 1 octombrie 2014.
Pentru o experienta completa Telekom, pachetul recomandat include Mobile Unlimited si acces la Telekom TV sub forma de servicii web si mobile, Internel L si Voce M pentru 119 lei (26,42€)/ luna cu urmatoarele beneficii:

prima oferta comerciala

 

In functie de zona si tipul de telefon, clientii pot beneficia de viteza 4G, de Internet fix cu viteze de pana la 200Mbps in ariile cu acoperire FTTH si de pana la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactiva si cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o solutie TV multi-room care ofera acces la o selectie de canale TV in format analog, in functie de oras.

Toti clientii care opteaza pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite si la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.

De 4 ori comunicare nelimitata si divertisment cu oferta All- Inclusive

In prmeiera, clientii pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigura de 4 ori comunicare nelimitata si divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L si voce L, precum si Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB si suplimentar continut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go, pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies si Telekom TV Web & Mobile.

 

Alte pachete sunt disponibile pe www.telekom.ro. Oferta curenta este valabila pentru clientii noi si pentru clientii existenti ai Telekom Romania Communications.

19 septembrie 2014, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.