Compania TAROM aniverseaza 60 de ani de existenta, alaturi de pasagerii sai


Logo Tarom               In data de 18 septembrie 2014 compania TAROM implineste 60 de ani de existenta si sarbatoreste, punand la dispozitia pasagerilor sai bilete de avion la oferte speciale.

Oferta din prima saptamana a lunii septembrie este dedicata celor care doresc sa calatoreasca pe zboruri operate de TAROM intre Bucuresti si Amman,  Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa, Paris. Preturile pentru o calatorie dus – intors vor incepe de la 179 euro*, cu toate taxele incluse. Perioada de vanzare este 01-05 septembrie 2014, iar perioada de calatorie este pana la data de 05 martie 2015 (data ultimului retur)**

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii  sau de la agentii autorizati TAROM.

*locuri limitate la acest tarif

**cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; in cazul in care cel putin un tronson de calatorie este in intervalul mentinonat, oferta nu se aplica.

Pe 18 septembrie 1954 avea sa se infiinteze Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane. Pe parcursul celor sase decenii am realizat ca dincolo de bilanturi contabile si statistici ramane pasiunea pentru zbor. Datoram prezentul si viitorul celor care au ales sa  calatoreasca alaturi de noi, pasageri, partneri si tuturor celor care au muncit in aceasta companie, deopotriva. Luna septembrie este dedicata tuturor celor care aleg serviciile TAROM si de aceea lansam oferte speciale pe toata durata acestei luni.“, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Bucuresti – 01.09.2014 – TAROM

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.