Lumia 930 este acum disponibil in Romania


Lumia_930_familyMicrosoft a anuntat astazi ca terminalul Lumia 930, bazat pe Windows Phone 8.1, este disponibil in Romania. Terminalul ofera tot ce este mai bun de la Microsoft si Lumia in scopul furnizarii celei mai bogate experiente video si foto pe un smartphone.

Lumia 930 inglobeaza o suita bogata de aplicatii si servicii in cadrul unui design superb, cu elemente metalice si culori vibrante, mentinand, in acelasi timp, continutul precum fotografii, filme si documente sincronizat cu dispozitivele de tip Windows Phone, PC, tableta si Xbox.

  • Afisajul clar Full HD OLED de 5 inci permite utilizatorului sa urmareasca spectacolele, filmele sau secventele video favorite, iar gratie unei baterii de 2420 mAh si a modului de incarcare wireless incorporat, acesta nu trebuie sa-si mai faca griji legate de durata de functionare a bateriei.

  • Camera PureView de 20 MP, cu stabilizare optica a imaginii si tehnologie optica ZEISS de inalta calitate face din realizarea si redarea imaginilor si secventelor video un proces rapid si facil.
  • Prin intermediul aplicației Nokia Camera cu Living Images, utilizatorul poate adauga usor miscare si emotie imaginilor statice, in vreme ce aplicatiile de prelucrare a imaginii precum Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio si Nokia Refocus genereaza niveluri noi de creativitate oricarei fotografii efectuate.
  • Datorita celor patru microfoane de mare performanta si tehnologiei Rich Recording, Lumia 930 realizeaza secvente video HD la un nivel calitativ fara precedent, cu inregistrare audio directionala si suport pentru inregistrare si redare sunet de tip surround.
  • Procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2,2 GHz transforma activitati precum jocurile pe Xbox, captarea de imagini si procesarea video in experiente mai rapide si mai bogate.
  • Noul SensorCore introduce capacitatea de sesizare a miscarii in caz de nivel scazut de energie, utilizatorul fiind astfel ajutat sa-si urmareasca activitatea intreaga zi fara sa foloseasca pana la capat puternica baterie de 2420 mAh – o funcție inovatoare de monitorizare a activitaților fizice conectata la Bing Health and Fitness.
  • Serviciile integrate, precum notificarile de la Action Centre, noul pachet de capabilitați Microsoft Enterprise, Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera si HERE Maps and Drive+, functioneaza impecabil pentru a face din Lumia 930 un instrument util pentru munca si distractie.

 

Lumia 930

“In universul social in care traim astazi, inregistrarea video si impartasirea ei cu alti oameni au devenit mai importante ca oricand”, a spus Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices, Romania si Balcani.

Lumia 930 va fi disponibil la partenerii din Romania incepand cu aceasta saptamana. Terminalul va fi disponibil intr-o gama diversa de culori, printre care se numara portocaliu aprins, verde aprins, negru si alb.

 

Sumar caracteristici tehnice:

  Lumia 930
Sistem operare Windows Phone 8.1
Servicii de geolocalizare HERE HERE MAPS si HERE Drive+ gratuit la nivel global; HERE Transit disponibil gratuit in magazinul de aplicatii
Ecran Full HD OLED de 5 inci, 1920×1080, 441 ppi; 16:9, Sculpted Gorilla Glass 3; ecran pe trei coloane, lizibilitate in lumina soarelui, tehnologie Super Sensitive Touch
Baterie Baterie de 2420 mAh, incarcare wireless integrata
Procesor Procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, frecventa 2,2 GHz
Camera principala PureView 20 MP cu stabilizare optica a imaginii

Rezolutie: 1920×1080. Include Nokia Camera. Dual LED flash, tehnologie optica ZEISS

Camera frontala HD 1,2 MP, unghi larg
Memorie 2 GB RAM, 32 GB memorie interna, 7 GB spațiu de stocare gratuit in cloud cu OneDrive

Bucuresti, 10 iulie 2014 – Microsoft

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.