Epson lanseaza la F64 modelul L1800, prima imprimanta foto A3+ cu sistem integrat de recipiente cu cerneala


IMG_20140708_185958Epson extinde gama de imprimante foto cu sistem integrat de recipiente cu cerneala (ITS), cu primul sau model A3+. Epson L1800 este o imprimanta foto cu sase culori, proiectata pentru a tipari la costuri minime, destinata, in principal, celor care au nevoie de un volum mare de imprimare cum sunt fotografii, agentiile de publicitate si companiile mici si medii.

 

Modelul Epson L1800 este disponibil din aceasta luna la F64 un pret de aproximativ 3.000 de lei.

Recipientele de cerneala de mare capacitate permit utilizatorilor sa isi mentina costurile de imprimare la un nivel minim, sa creasca productivitatea si sa reduca timpul pierdut. Rezervorul de cerneala special este complet integrat in imprimanta, astfel incat utilizatorii se pot bucura de o tiparire color fiabila, fara murdaria sau complicatiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale si cu sistemele de recipiente de cerneala de la terti.Epson_L1800

Epson L1800“Epson L1800 a venit ca un raspuns la nevoile clientilor de a-si tine costurile sub control si a tipari fotografii si documente la costuri reduse. Noul model vine pe succesul imprimantei L800, care a inregistrat in cei 2 ani de la momentul lansarii un volum de peste 1.400 de unitati vandute. Suntem convinsi ca si L1800 va fi foarte apreciat, mai ales ca vorbim de o imprimanta care se intretine si se foloseste usor si care ne va ajuta sa ne pastram si in perioada urmatoare pozitia de lider de piata pe segmentul imprimantelor foto”, spune Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator pentru Romania & Bulgaria la Epson Europe.

 

Imprimanta Epson L1800 dispune de o garantie de 12 luni (sau de 30.000 pagini) si asistenta tehnica, astfel incat utilizatorii beneficiaza de asistenta specializata in orice situatie vor avea nevoie. In plus, modelul L1800 poate printa pana la 1.500 fotografii color[1] sau 2.600 de pagini cu text alb-negru si 4.700 de pagini cu text color, fara a avea nevoie de reumplere.

 

“Epson L1800 este o imprimanta foto profesionala ce se adreseaza in primul rand fotografilor care tiparesc un volum mare de imagini, cum ar fi fotografii de eveniment, cei care lucreaza in ministudiouri foto, dar si fotografilor entuziasti care prefera sa isi pastreze amintirile in format tiparit si sa aiba control total asupra printului, fara a mai apela la un laborator foto specializat. Solutia ITS de la Epson este o alternativa reala, de calitate, la sistemele asemanatoare, dezvoltate de producatorii independenti, care puteau fi adaptate altor modele de imprimante. Epson L1800 ofera toate avantajele unui sistem dedicat, dar la un raport calitate-pret mai bun si accesibil. Avand garantia calitatii Epson, noul model poate tipari fotografii in dimensiuni variate, de la 10×15 pana la A3+, depasind limitele celebrei imprimante Epson L800. Ne bucuram sa avem in portofoliul F64 produse care satisfac si cele mai exigente cerinte ale fotografilor in ceea ce priveste tiparirea fotografiilor”, a spus Rafaila Gheorghita, Product Manager Epson la F64.

Bucuresti, 8 iulie 2014 – Epson

 

 

 

 

 

One response to “Epson lanseaza la F64 modelul L1800, prima imprimanta foto A3+ cu sistem integrat de recipiente cu cerneala

  1. Pingback: Cum am imprimat fotografiile pentru Expozitia Madagascar cu Epson L1810 | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.