LG a lansat in Romania noul smartphone LG G3


IMG_4907

LG Electronics (LG) anunta lansarea pe piata din Romania a celui mai performant smartphone LG, G3, care face parte din gama de dispozitive mobile premium G Series.

 

LG G3 a fost remarcat de experti din industrie pentru inovatia privind display-ul, camera foto, design-ul si caracteristicile UX. Dezvoltat pornind de la conceptul “Simplu este noul smart”, LG G3 incorporeaza cele mai performante tehnologii, oferind utilizatorilor o experienta de utilizare mult mai simpla si mai usoara.IMG_4906

“LG G3 reprezinta varful gamei premium G Series si este, fara indoiala, un dispozitiv ce va raspunde nevoilor si asteptarilor oricarui utilizator, fiind dotat cu o multitudine de caracteristici unice care cu siguranta vor fi apreciate si de consumatorii din Romania. Suntem mandri ca LG G3 a reusit sa stabileasca noi standarde pentru segmentul de terminale premium. In final, ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi este aprecierea consumatorilor nostri despre noul LG G3, care a fost creat tinand cont si de parerile acestora“, a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania.

Cele mai importante caracteristici ale noului LG G3 sunt:

Ÿ  Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi si o rezolutie a ecranului de patru ori mai mare decat cea a unui ecran HD si aproape de doua ori mai mare fata de cea a unuia Full HD pentru imagini mai clare si o reproducere cat mai realista a culorii.

Ÿ  Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revolutionar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare, chiar si in conditii de intuneric.

Ÿ  Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasa amprente dupa folosire, aspectul in ansamblu fiind deosebit.

Ÿ  Forma de arc se simte extrem de confortabil intr-o singura mana si integreaza design-ul inovativ cu butonul din spate.

Ÿ LG G3 2Caracteristicile simple si intuitive UX, inclusiv Tastatura inteligenta (Smart Keyboard)care reduce erorile de scriere cu pana la 75 la suta prin urmarirea si analizarea obiceiurilor privitoare la editare ; Notificare Inteligenta (Smart Notice): Ca un asistent personal, notificarea inteligenta ofera sugestii si recomandari bazate pe comportamentul de utlizare al smartphoneului, informatii in timp real si notificari chiar inainte ca utilizatorul sa le ceara; Securitate Inteligenta (Smart Security), cuprinde o suita de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock CodeTM, Accesoriile premium, cum ar fi carcasa QuickCircle (care se achizitioneaza separat), ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces usor la sase functii utilizate frecvent fara a deschide capacul, precum si o colectie de carcase Slim de protectie pentru a proteja G3 asa cum au gandit designerii acestuia de la bun inceput.

 

LG G3 va putea fi incarcat fara fir, cu ajutorul incarcatorului wireless Qi, precum si cu propriul incarcator wireless portabil LG (care va putea fi achizitionat separat). Cu noul incarcator wireless LG, utilizatorii isi pot monitoriza si incarca telefonul in acelasi timp, prin plasarea dispozitivului pe suportul de incarcare

Noul smartphone LG G3 va fi disponibil pe piata din Romania in 3 culori – negru, alb si auriu, la un pret recomandat de 2699 RON varianta de 16 GB, si 2999 de lei, varianta de 32 GB.

Bucuresti, 26 iunie 2014 – LG Electronics

One response to “LG a lansat in Romania noul smartphone LG G3

  1. Pingback: Testand probabil cel mai performant smartphone al momentului, LG G3 – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.