Air France lanseaza o noua campanie de imagine: „Air France, France is in the air”


IMG_20140626_115951          Air France a lansat o noua campanie de imagine ca parte a programului Transform 2015, numita “Air France, France is in the air”. Aceasta noua semnatura Air France face parte din ambitiosul program Transform 2015 si vine ca o schimbare dupa 15 ani de la lansarea sloganului ”Air France – Making the Sky the best place on Earth”. Campania cuprinde 6 imagini care definesc serviciile companiei si alte 12 imagini care ilustreaza cateva dintre destinatiile catre care Air France opereaza zboruri.

Cele 6 imagini menite sa atraga atentia pasagerilor catre serviciile companiei ilustreaza:

  • confortul aeronavelor A380
  • noua clasa La Premiere
  • noua clasa Business
  • gastronomia
  • reteaua de destinatii
  • serviciul SkyPriority

 

Au fost create si 12 imagini ce reprezinta destinatii din intreaga lume, deservite de Air France: Paris, New York, Brazilia, Japonia, China, Africa, Italia etc.wallpaper_right_TOKYO

Vizualurile sunt o expresie a stilul modern imbinat cu istoria companiei si transmit mesaje special create pentru a rezona cu stilul frantuzesc. Imaginile sunt vii, pline de energie si de culoare, stabilind astfel o noua etapa in cadrul Air France, la 15 ani dupa lansarea sloganului “Air France – Making the Sky the best place on Earth”.

Noua campanie publicitara urmareste ca prin sloganul sau, conceput in limba engleza, sa ilustreze spiritul global al companiei, valorile Frantei, recunoscute la nivel mondial: l’art de vivre, brand-uri de lux, bucatari cu stele Michelin, pasiunea pentru moda si promisiunea de a oferi calatorilor o experienta de neuitat la bord.

 

Air France a realizat zilele trecute primul zbor cu o aeronava Boeing 777 echipata cu noile cabine Economy, Premium Economy si Business, pe ruta Paris – New York. Pasagerii s-au putut bucura, astfel, pentru prima oara de confortul claselor regandite de la bordul avioanelor Air France.

 

Prin programul Best&Beyond, flota Air France destinata zborurilor lung-curier este echipata treptat cu aproape 10 000 de scaune Economy, peste 1 100 de scaune Premium Economy si 2 102 scaune Business Class. Pana la sfarsitul anului, noile cabine vor fi disponibile pe zborurile catre Singapore, Jakarta, Tokyo-Haneda, Houston si Shanghai, urmand ca in 2015 sa fie echipate aeronavele care zboara catre Douala, Dubai si Sao Paolo.

 

Air France a ales New York-ul ca destinatie inaugurala deoarece ruta Paris-New York este una dintre cele mai importante pentru compania franceza. Vara aceasta, Air France pune la dispozitie peste 4000 de locuri pentru acest traseu şi 7 zboruri zilnice, din care 2 sunt operate in parteneriat cu Delta.

 

De asemenea, intre 26 şi 28 iunie 2014, la New York se desfaşoara expoziţia « Air France, France is in the air », publicul avand astfel ocazia de a descoperi experienţa frantuzeasca unica pe care o ofera compania.

Despre Best & Beyond

 

Best&Beyond reprezinta un proiect amplu de pozitionare in segmentul superior al aviatiei comerciale, desfasurat de Air France incepand cu anul 2012. Acest proiect face parte din programul Transform 2015 si consta in investitii de peste 500 de milioane de euro, scopul fiind acela de a atinge cel mai inalt nivel in ceea ce priveste calitatea produselor si a serviciilor.

 

Best&Beyond a fost gandit ca un proiect in 4 etape:

 

1. Modernizarea claselor Economy si Premium Economy

In perioada 2013 – 2014 Air France a investit 170 de milioane de euro in modernizarea cabinelor Economy si Premium Economy de pe aeronavele intercontinentale: 32 de milioane de euro au fost investite in cele 10 000 de scaune noi din cabina Economy, 8 milioane de euro au fost investite in cele 1 100 de scaune din cabina Premium Economy si 130 de milioane in sistemul de divertisment la bord.

2. Noua Clasa Business

La inceputul anului 2014, Air France a anuntat cea de-a doua etapa din programul Best& Beyond,respectiv lansarea noii cabine Business, a carei principala caracteristica este scaunul care se rabateaza complet, pentru un zbor odihnitor. In plus, scaunul dispune de pereti laterali construiti astfel incat sa ofere intimitate, de o tetiera ajustabila, de casti anti-zgomot, de spatii de depozitare, port USB si priza. Pana in 2016, 44 de aeronave Boeing 777 vor fi dotate cu 2102 de astfel de scaune, investitia totala fiind de 200 de milioane de euro.

 

3. Lansarea noii cabine La Premiere

In aprilie 2014, Air France deruleaza ultima etapa a proiectului Best&Beyond, prin lansarea celei mai exclusiviste cabine de zbor, La Premiere. Locul ales pentru dezvaluirea acestei cabine a fost Shanghai, una dintre cele mai importante rute operate de Air France. Cabina La Premiere propune apartamente personale, oferind un spatiu personal de 3mp, cu scaune complet rabatabile, care se transforma in paturi de peste 2m lungime. De asemenea, noua cabina pune la dispozitie unul dintre cele mai mari ecrane touch screen folosite la bordul aeronavelor.

wallpaper_ESPAGNE4. Investitii in imagine

Pe langa aceste regandiri ale scaunelor aeronavelor intercontinentale, Air France a investit si in crearea unei noi campanii de imagine, „Air France, France is in the air”, cu vizualuri noi, ce au in centru laitmotive precum: lux, gastronomie de top si moda.

26 Iunie, Bucuresti –  Air France Romania

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.