AMD extinde definitia performantei “mobile”, trimite noile APU-uri la limita atmosferei si inapoi (video)


Teasing              Pentru a sarbatori lansarea noii generatii de procesoare AMD Performance Mobile APU 2014 create pentru computere ultra-subtiri cu performante ridicate, AMD (NYSE: AMD) a lansat ieri la limita atmosferei terestre noul APU (Accelerated Processing Unit) dedicat laptop-urilor pentru entuziasti (nume de cod “Kaveri”), extinzand simbolic mediul de lucru pentru dispozitivele mobile. Noul APU marcheaza debutul functiilor Heterogeneous System Architecture (HSA) si a suportului Mantle pentru jocuri in piata dispozitivelor mobile, fiind cele mai avansate produse din punct de vedere tehnologic lansate de AMD pana la aceasta data.

Moosburg, Germania, langa Munchen, a fost punctul de plecare pentru balonul AMD umplut cu heliu, de 2 metri diametru, de care a fost atasat noul APU AMD A-Series pentru notebook-uri, ce a atins altitudinea de 36,240 metri dupa care a revenit usor pe Pamant dupa o ora si 47 de minute de “zbor”. Balonul a purtat o incarcatura secundara ce a constat intr-un sistem GPS si camere HD, pentru a inregistra calatoria si a localiza balonul.

“Dupa succesul inregistrat de familia de procesoare AMD A-Series APU (nume de cod: “Kaveri”) in canalul de distributie din regiunea EMEA, suntem mandri sa livram functionalitati cum ar fi heterogeneous system architecture (HSA) si suportul Mantle pentru jocuri in zona PC-urilor de mici dimensiuni.” a spus Mario Silveira, directorul diviziei de vanzari consumer AMD EMEA.

Pe drumul de intoarcere pe Pamant la aproximativ 28 km de punctul de plecare, echipele AMD si Acer au recuperat camerele HD, iar cu ajutorul puternicului Acer Aspire E5-551G cu procesor AMD au creat un film de 90 de secunde ce contine incredibila calatorie a procesorului.

MUNCHEN, Germania, 5 Iunie 2014 – AMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.