RCS & RDS introduce in grila canalul TV Paramount


logo_paramount_channel_bluePrintr-un parteneriat cu Viacom International Media Networks, RCS & RDS introduce pe platforma de televiziune prin satelit, canalul TV Paramount, incepand cu aceasta luna.

Canalul TV Paramount va oferi abonatilor RCS & RDS o selectie de filme de succes din catalogul Paramount, detinut de compania-mama VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene si filme detinute de alte studiouri din SUA, inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate si imagini exclusive din spatele scenei, precum si interviuri cu actori si regizori.

“Ne bucuram ca am incheiat parteneriatul cu Viacom International Media Networks. Conținutul de calitate al noului canal tematic acopera preferințele consumatorilor nostri. RCS & RDS este constant preocupata de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai inalta calitate consumatorilor sai.” a declarat Florin Nemes, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

Bartosz Witak, General Manager VIMN pentru Israel si Europa Centrala si de Est afirma: “In ultimii doi ani am facut progrese considerabile pe piata romaneasca. Prin extinderea amprentei canalului Paramount in tara, trecem la urmatorul nivel in ceea ce priveste prezența noastra la nivel local. Toate acestea arata importanta pietei romanesti pentru noi.”

Odata cu lansarea canalului Paramount, Viacom International Media Networks a creat o combinatie puternica intre colecția vasta si iconica de filme Paramount Pictures, precum si o expertiza puternica in construirea de brand-uri TV globale de succes.

04 Iunie 2014, Bucuresti – RCS&RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.