NVIDIA anunta disponibilitatea noii unitati de procesare vizuala GeForce GTX TITAN Z


14-NV-GTX-TitanZ-403x403-FB-FullFeature-2               GTX TITAN Z este cea mai rapida unitate de procesare vizuala dezvoltata de NVIDIA. Noul produs reprezinta un progres tehnologic fara precedent, fiind proiectat in scopul de a oferi cel mai inalt nivel de performanta. GTX TITAN Z este dotat cu 12GB de memorie, cu o performanta de 7 Gbps, o alimentare cu 12 faze si balansare dinamica, suport pentru calcul in dubla precizie, 5760 de nuclee CUDA si doua procesoare GK110 GTX TITAN Black.

 

Puterea de procesare in precizie dubla a unitatii GTX TITAN Z o depaseste pe cea a supercomputerelor costisitoare, fiind mult mai eficienta din punct de vedere al puterii consumate si al spatiului necesar pentru operare. GTX TITAN Z este un produs ideal pentru cercetatori, oameni de stiinta si dezvoltatori CUDA, datorita puterii masive de calcul ce poate fi integrata intr-un PC desktop.

GeForce_GTX_Titan-Z_Stylized_6862

GTX TITAN Z este disponibil incepand de astazi de la partnerii NVIDIA. Pretul estimativ pentru noul produs porneste de la $2 999.

28 mai 2014 – NVIDIA

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.