Orange anunta noul portofoliu de abonamente reincarcabile Fluture


FlutureOrange anunta noile abonamente Fluture, care le ofera clientilor ce opteaza pentru un abonament reincarcabil beneficii din plin si flexibilitatea de care au nevoie pentru a-si construi planul care li se potriveste cel mai bine.

 

Prin ofertele Orange Junior si, respectiv, Orange Young, copiii si tinerii se pot bucura cu noile abonamente Fluture 9 si Fluture 12 de abundenta de resurse disponibile prin optiunile Orange PrePay de 5 si 6 euro, care sunt acum incluse in abonament. Ei au control asupra costurilor aditionale, precum si libertatea de a alege beneficiul dorit si de a-l modifica oricand au nevoie, cu usurinta.

La abonamentul Fluture 9, clientii pot alege dintre 2 beneficii flexi: jocuri cu optiunea Multimedia sau filme cu optiunea Movie Go Unlimited. La abonamentul Fluture 12, clientii pot alege dintre 6 beneficii flexi: cele doua enumerate mai sus, posibilitatea de a cumula pana la 700 MB trafic de internet la viteze 4G cu optiunea Net Speed, de a naviga nelimitat in intervalul 00:00-07:00 cu optiunea Happy Night, de a comunica prin SMS-uri nelimitate sau de a vorbi international pe mobil. Clientii isi pot modifica oricand beneficiul ales in sectiunea contul meu de pe orange.ro sau in aplicatia cu acelasi nume. Tot aici, cei care doresc sa-si activeze mai mult de un beneficiu flexi pot face acest lucru foarte simplu, fara a fi nevoiti sa reincarce abonamentul, deoarece costul se va regasi pe factura urmatoare.

De asemenea, in cadrul ofertei Junior, cei mici primesc ca bonus aplicatiile Content Lock si Antivirus, ca sa navigheze pe internet in siguranta.In plus, vor avea acces la 6 aplicatii educationale (Povesti si 5 aplicatii Kidsopia) cu ajutorul carora isi vor dezvolta abilitati de a rezolva puzzle-uri, vor descoperi secretele numerelor si ordinea lor, vor invata sa recunoasca, sa formeze si sa scrie litere. Orange Young le ofera tinerilor posibilitatea de a-si gestiona mai bine continutul, pe care-l pot salva si-l pot accesa oricand in Orange Cloud, comunicare nelimitata prin mesaje si apeluri in cadrul aplicatiei Libon si prima aplicatie dedicata benzilor desenate romanesti – SuperErou.

La abonamentele Fluture 9 sau Fluture 12, clientii pot achizitiona smartphone-uri cu sistem de operare Android la preturi atractive, precum cele marca proprie Orange Yomi, la pretul de 19 euro la Fluture 9 pe o perioada contractuala de 2 ani, sau Orange Zilo, la pretul de 29 de euro, la Fluture 12 pe 2 ani.

Clientii care prefera libertatea de utilizare data de un abonament reincarcabil pot alege Fluture 11, cu o perioada minima contractuala de 3 luni. Cei care opteaza pentru acest abonament primesc 8 euro credit pentru a alege orice optiune doresc dintre optiunile Orange PrePay. Odata aleasa, optiunea se reactiveaza automat la data de facturare.

„Clientii sunt diferiti si au nevoi diferite de comunicare, de informare si de divertisment chiar si in interiorul aceluiasi segment de varsta. Prin noul portofoliu de abonamente Fluture, am dorit ca, pe langa o multitudine de beneficii adaptate in functie de varsta, sa le oferim libertatea de a-si personaliza abonamentul si de a-l face cat mai util pentru ei.” a declarat Madalina Ghita, Consumer Marketing Manager la Orange Romania.

Bucuresti, 17 aprilie 2014 –Orange Romania

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.