LG a prezentat noua colectie de televizoare din 2014 cu cele mai avansate modele OLED, ULTRA HD si LED


IMG_2892

Noile modele de televizoare LG ofera optiuni diferentiate de home entertainment si noua platforma webOS pentruSmart TV

LG Electronics (LG) a prezentat o colectie impresionanta de televizoare din noua serie din 2014, care include cele mai avansate modele dotate cu optiuni diferentiate de home entertainment, o calitate incredibila a imaginii si un design uimitor. Noua serie de televizoare LG din 2014 include o colectie extinsa de televizoare OLED TV, cu modelele de referinta OLED cu ecran curbat (model 55EA9800) si modelul care poate fi montat pe perete, GALLERY OLED (model 55EA8800). Colectia de televizoare LED, cu modelele Cinema 3D Smart cu diagonala de 32, 42 si 55 inci si televizoarele ULTRA HD, cu diagonale de 55 inci, includ noua platforma intuitiva webOS pentru Smart TV, prin care televizorul devine extrem de simplu de folosit.2

 

“Noua gama extinsa de televizoare pe care o oferim consumatorilor din Romania reprezinta un nou pas pe care il facem in ceea ce priveste calitatea imaginii si usurinta de utilizare. Ne bucuram ca prin noua platforma webOS le permitem consumatorilor sa beneficieze din plin de tehnologia noastra. Experienta de vizionare in propria locuinta va depasi cu mult asteptarile consumatorilor. LG isi va continua angajamentul de a fi lider pe segmentul de televizoare cu cele mai avansate tehnologii si un design avansat al interfetei Smart TV,” a declarat Bum Seop Lee, presedinte al LG Electronics Romania.

 

Lider in industria televizoarelor OLED

Fiind compania care a lansat cel mai mare televizor OLED de mari dimensiuni din lume si primul televizor OLED cu ecran curbat, LG va oferi anul acesta gama completa a anului 2014 care include atat modele 4K ULTRA HD OLED TV, cat si FULL HD, in incercarea de a face accesibile televizoarele OLED TV unei public cat mai larg.

 

Folosind o tehnologie proprie WRGB OLED, televizoarele OLED LG produc imagini magnifice prin controlul temperaturii fiecarui pixel, prin tehnologia LG Color Refiner, rezultand o consistenta si un balans exceptional.

 

1Televizorul GALLERY OLED transforma orice living intr-o galerie de arta

Inspirat din arta, televizoru GALLERY OLED TV, model 55EA8800, este primul televizor OLED care poate fi montat pe perete si ilustreaza abilitatea companiei de a crea optiuni diferentiate de home entertainment.

Rama televizorului, extrem de eleganta si artistica, ascunde intr-un mod foarte inteligent un puternic difuzor 2.2 si transforma orice living intr-o galerie de arta privata. De asemenea, Gallery Mode permite utilizatorilor sa se bucure de imagini digitale de inalta rezolutie ale unor picturi de referinta si ale fotografiilor personale, atunci cand televizorul nu este folosit. Ca si in cazul celorlalte televizoare inovative OLED LG, modelul Gallery 55EA8800 incorporeaza tehnologia de imagine WRGB OLED, pentru culori vii si realiste cu un unghi larg de vizualizare.

 

Calitate excelenta a imaginii televizorului ULTRA HD

LG ofera anul acesta o varietate de televizoare ULTRA HD care incorporeaza o rezolutie 3840 x 2160 a panoului ULTRA IPS, avand un randament mai bun al detaliului, acuratete a culorii si vizionare in afara axului.LG Tru-ULTRA HD Engine Pro converteste continutul SD,HD si FULL HD in calitate 4K, si, impreuna cu Algoritmul Super Resolution, elimina artefactele vizuale.

Cu de patru ori mai multi pixeli decat un televizor FULL HD, televizoarele LG ULTRA HD redau cele mai avansate imagini 3D care, atunci cand sunt asociate cu tehnologia LG CINEMA 3D au ca rezultat o experienta extrem de confortabila si captivanta de vizionare. In plus, LG a inclus o caracteristica unica de control 3D care face posibila ajustarea intensitatii efectelor 3D cu o usurinta remarcabila. Modelele de televizoare ULTRA HD 2014 sunt, de asemenea, dotate cu o capacitate de conversie de la formatul 2D la 3D extrem de eficienta si noul sistem ULTRA Surround, dezvoltat cu Harman Kardon, pentru a atrage privitorul sa fie si mai prins in actiunea redata pe ecran, cu un sistem audio ce nu a sunat niciodata mai real decat acum.

 

Format Ultra HD imbunatatit

Cu un decodor incorporat 4K HEVC 60p si o compatibilitate HDMI 2.0, televizorul LG ULTRA HD le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi continutul 4K, pana cand acesta va deveni disponibil la nivel mai larg. In plus, cele mai noi televizoare ULTRA HD LG incorporeaza revolutionara platforma webOS Smart TV pentru a face si mai simpla utilizarea televizorului.

 

4Confort maximizat de utilizare Smart TV, cu webOS

Noua platforma simpla si intuitiva webOS este inclusa in mai mult de jumatate din televizoarele LG din gama din 2014, incluzand LG ULTRA HD si televizorul CINEMA 3D Smart. Usurinta in utilizare face cautarea de continut, vizualizarea, conectarea cu alte dispozitive si chiar procesul initial de configurare incredibil de bune si rapide.

 

Interfata grafica pentru utilizator a noii platforme ofera o mutare simpla (Simple Switching), descoperire simpla (Simple Discovery) si conectare simpla (Simple     Connection), prin crearea unui alt nivel de confort si libertate pentru consumator.   Platforma reduce semnificativ numarul de pasi necesari pentru a realiza comutarea intre continuturile disponibile, pentru a face mai simpe cautarea si selectia. Utilizatorii pot cauta cu usurinta prin servicii sau continut cu ajutorul meniului Launcher fara a fi   nevoiti sa iasa din ceea ce cautau initial.

 

Intre timp, LG Store organizeaza convenabil tot continutul disponibil pe platforma webOS, impartindu-l in categorii. Acesta ofera, de asemenea, recomandari bazate pe popularitate, care permit utilizatorilor sa descopere noi optiuni de divertisment cu cea mai mare usurinta. Pe scurt, aceasta noua platforma inteligenta reduce numarul de etape necesare pentru a face comutare de continut, ceea ce face cautarea, selectarea si experienta generala Smart TV mai simpla si mai buna decat oricand. Conectarea la dispozitive externe este, de asemenea, rapida si eficienta pe platforma webOS.

 

Noua serie de televizoare LG din 2014 este disponibila pe piata din Romania si ofera utilizatorului o experienta imbunatatita si mult mai placuta de vizionare in propria locuinta.

Bucuresti, 02 aprilie 2014 – LG Electronics

 

2 responses to “LG a prezentat noua colectie de televizoare din 2014 cu cele mai avansate modele OLED, ULTRA HD si LED

  1. Un lider in adevaratul sens al cuvantului in noutatile tehnologice, nu stiu de ce exista un concept despre LG ca nu ar fi bune. Nu le vad deloc ca fiind de proasta calitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.