6 canale unguresti la Orange TV


IMG_1530          Vorbitorii de limba maghiara pot urmari sase canale unguresti la Orange TV: RTL Klub HD, RTL II, Film+, Cool, Muzsika si Fishing & Hunting.

Cele sase canale sunt incluse in optiunea suplimentara Hungarian HD. Pretul optiunii va fi de 1,5 EUR/luna si este disponibila tuturor clientilor Orange TV. In plus, acestia vor beneficia de 6 luni gratuite, daca vor alege activarea optiunii pentru o perioada de 24 de luni.

Canalele acopera o plaja larga de domenii de interes: stiri, filme, muzica, sport si hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea.

„Dezvoltarea serviciului Orange TV este una dintre prioritatile acestui an. Am investit mult pentru a oferi un serviciu de calitate, care sa ofere o experienta de vizionare mult imbunatatita. Ne dorim ca fiecare utilizator sa gaseasca la Orange TV canalele, filmele si emisiunile care-l intereseaza, de aceea vom fi in continuare atenti la vocea clientilor si vom imbogati periodic serviciul, pentru a le aduce continutul pe care-l cauta.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Clientii Orange TV sunt primii care pot urmari canalul RTL Klub transmis in format HD. Este unul dintre cele mai urmarite posturi unguresti, care transmite stiri, emisiuni de sport, reality show si divertisment, seriale si filme de actiune.

RTL II este un canal axat pe divertisment si filme. Include seriale noi pentru toate vârstele si filme in premiera, precum si productii proprii zilnice si saptamânale, in proportie de 20%.

Film+ este un canal dedicat filmelor de actiune, care transmite productii hollywoodiene renumite, dar si productii proprii.

Canalul Cool se adreseaza in principal unui segment mai tânar de vârsta si include seriale, filme si emisiuni de divertisment.

Muzsika TV se adreseaza iubitorilor de muzica retro, etno, pop, opera clasica si opereta. Transmite programe muzicale sustinute de cântareti maghiari si straini, videoclipuri si emisiuni de divertisment.

Canalul Fishing & Hunting include foarte mult continut local, emisiuni productie proprie si documentare despre vanatoare, cu accent pe natura si pescuit pe conceptul „catch and release”.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV se gasesc pe http://www.orange.ro/tv/ .

Bucuresti, 2 aprilie 2014 – Orange Romania

One response to “6 canale unguresti la Orange TV

  1. Pingback: Cum e cu noul stick Orange TV? (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.