Panasonic lanseaza gama entry de televizoare 2014 VIERA LED LCD pentru piata din Europa


Panasonic VIERA TX-50A400E Left with in-screen image          Panasonic a lansat noua gama entry de televizoare VIERA LED LCD – seria AS600, AS520, AS500 si A400. Aceasta este echipata cu tehnologie sofisticata LED si capabilitati de conectare avansate. Tehnologia de procesare a imaginii, incluzand sistemul Back Light Blinking (BLB) de 100 Hz, ofera detalii impresionante, naturale, chiar si in timpul scenelor cu miscari rapide. Modelul AS600 este, de asemenea, echipat cu un procesor Dual Core care asigura o calitate inalta a imaginilor si capabilitati inteligente perfecte. Datorita optiunilor my Stream2 , Remote Sharing3 si retea mai larga, experienta vizionarii devine mai intuitiva si mai simpla.

Caracteristici inteligente pentru operare usoara (doar pentru AS600)
Functia My Stream, disponibila pentru seria AS600, redefineste total experienta vizionarii TV. Serviciul ofera continut personalizat pentru toti membrii familiei, agregat din diverse surse. Clientii vor avea acces la filme si emisiuni TV transmise prin cablu, pe cale terestra sau Video on Demand in functie de preferinte, ceea ce permite accesarea continutului preferat fara a mai fi nevoie de timp pentru cautarea lui. Inregistrarile, filmele, fotografiile, paginile web si materialele video online sunt, de asemenea, incluse in interfata my Stream.Panasonic VIERA TX-50AS500E Front

Utilizand aplicatia Panasonic TV Remote 2 si noul “My Button” de pe telecomanda televizorului, se poate crea un profil personalizat. Apasarea butonului atentioneaza televizorul ca utilizatorului ii place continutul vizionat in acel moment si, folosind metadatele programului si algoritmi avansati, va prezenta recomandari suplimentare.

Multumita functiei Voice Assistant4, disponibila prin intermediul aplicatiei Panasonic TV Remote 2, functia inovatoare de ghidare prin voce a lui AS600 si controlul functiilor inteleg nu doar cuvinte individuale ci si fraze intregi. Functia de comanda vocala poate fi utilizata pentru controlul televizorului si prin aplicatia Panasonic TV Remote 2.

VIERA AS600, AS520 si AS500 sunt create pentru o utilizare usoara, chiar si pentru persoanele non-tehnice. Ele includ un ecran de start My Home optimizat care poate fi personalizat in functie de preferintele individuale ale fiecarui membru al familiei. Acum sunt disponibile pentru descacare mai multe optiuni de ecran de start, incluzand teme din sport (fotbal), jocuri, Twitter, Facebook si Youtube.

Capabilitati inteligente de retea pentru fiecare casa (AS600, AS520, AS500)
Avand un tuner HD integrat, televizoarele sunt foarte adaptabile si compatibile cu semnalele terestre sau prin cablu. Pentru mai multe posibilitati de divertisment, HbbTV conecteaza programele clasice TV la internet, oferind astfel informatii suplimentare precum si galerii media.

O fereastra catre o lume intreaga de continut
Seria AS500, AS520 si AS600 impresioneaza chiar si de la cea mai mica diagonala, cu functionalitati de retea inteligente si caracteristici multimedia variate. Avand Wi-Fi integrat si DLNA, utilizatorul poate naviga pe internet si accesa numeroase aplicatii de pe canapea sau poate viziona continut multimedia precum fotografii, filme sau muzica, stocate pe alte dispozitive sau USB.

Prin intermediul functiei Swipe & Share, continutul media favorit poate fi transferat rapid de pe tableta sau smartphone catre un ecran TV cu diagonala mare. De asemenea, cu functia inovatoare Remote Sharing, se poate utiliza aplicatia Panasonic TV Remote 2 de pe smartphone sau tableta pentru a trimite mesaje, clipuri video si poze prin cloud catre televizorul unui prieten, chiar si in deplasare. Nu a fost niciodata mai usor sa impartasesti momentele importante cu prietenii sau familia instant, de oriunde din lume.

Creat pentru orice casa
Indiferent daca televizorul este folosit in camera de zi sau in dormitor, se poate opta pentru diagonale diverse intre 32 inch (80 cm) si 50 inch (126 cm) pentru modelele AS600, AS520 si A400 si intre 24 inch (60 cm) si 50 inch (126 cm) pentru AS500.

Atat AS600 cat si AS520 sunt disponibile in culoarea neagra cu o banda argintie moderna care pune in evidenta designul slim. Modelele AS500 si A400 vin de asemenea in culoarea neagra, in timp ce AS600 este disponibil intr-un design premium pe alb. Aceste modele cu rame inguste sunt perfecte pentru orice camera de zi.

Caracteristici inteligente eco pentru a maximiza eficienta energetica
Noile modele din gama entry ofera functii inteligente eco precum si caracteristici pentru economisirea de energie. Un senzor de lumina ambientala detecteaza automat cat de intensa trebuie sa fie imaginea si regleaza ecranul in concordanta. De asemenea, dispozitivele conectate consuma energie doar cand este necesar. AS600*, AS520, AS500 si A400 fac parte din clasa energetica A+.

Bucuresti, 31 martie 2014 – Panasonic Romania

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.