G-Ticket va ureaza La Multi Ani! si va recomanda evenimentele lunii ianuarie


       Germanos va invita la teatru si opereta si in prima luna a anului, cand sunt programate numeroase spectacole la care gasiti bilete prin intermediul serviciului dedicat, G-ticket.

Astfel, Teatrul National de Opereta are programate mai multe reprezentatii cu spectacolele „Paris, Mon Amour” (13 şi 26 ianuarie), „Liliacul” (14 şi 15 ianuarie), „Romeo si Julieta” (28 şi 29 ianuarie) si multe altele.

La Teatrul National din Timisoara sunt programate de asemenea o multime de piese precum „Iata femeia pe care o iubesc” (14 ianuarie), „Desteptarea Primaverii” (20 şi 22 ianuarie), „Iaacovi si Leidental” (21 şi 24 ianuarie) si „Pana de automobil” (28 ianuarie).

Mai mult, prin intermediul serviciului G-Ticket de la Germanos gasiti deja incepand din luna ianuarie 2012 bilete la o serie de spectacole programate pentru primele luni ale anului: „Madalin Voicu – concert aniversar” (Sala Radio, 10 februarie), „Cirque du Soleil – Saltimbanco” (Romexpo, 10 februarie), „Tudor Gheroghe – De la Rapsozi la Lautari” (Sala Palatului, 5 martie), „Tudor Gheorghe – Vremea nemaniei” (Sala Palatului, 23 mai) si multe altele.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii ianuarie si nu numai, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu trei ani si jumatate, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si entertainment.

Bucuresti, 29 decembrie 2011 – GERMANOS Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.