Abonamentele Vodafone Business Profiles, pentru companii, acum cu noi beneficii


?????????????????????????????Vodafone  imbogateste portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles, incluzand serviciile 4G in toate pachetele RED si adaugand noi beneficii pentru celalalte tipuri de planuri tarifare.

Toti clientii business care opteaza pentru un abonament RED -clienti noi si existenti  se vor putea bucura de o experienta 4G completa, avand incluse in abonament accesul la serviciile 4G, un SIM 4G si posibilitatea de a alege un smartphone dintr-o gama larga de terminale compatibile 4G, la preturi foarte avantajoase. Mai mult, abonatii RED beneficiaza de trafic de date de pana la 4 GB. Pentru clientii care au nevoi de comunicare mai reduse, Vodafone propune pachetele White: White Start (7 Euro), White Plus (10 Euro) si White Smart (15 Euro), care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea*, precum si un trafic de date generos de pana la 500 MB.

„Facem astazi un pas important in oferta noastra pentru companii prin includerea mai multor beneficii in toate categoriile de abonament. Astfel, am integrat in pachetele RED accesul la tehnologia 4G pentru a incuraja adoptia acestor servicii in Romania si a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de utilizare a internetului pe telefonul mobil, la cele mai mari viteze, de pana la 100 Mbps. Dispunem de unul dintre cele  mai extinse portofolii de abonamente de pe piata, care acopera toate nevoile de comunicare, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, pentru toate tipurile de companii., a declarat  Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

 

*Pentru abonamentele White Plus si White Smart

Clientii business care opteaza pentru un abonament RED au la dispozitie o gama variata de smartphone-uri de top, compatibile 4G, la preturi extrem de avantajoase. Astfel, cei care opteaza pentru un abonament RED Top pot achizitiona Samsung Galaxy S4, la pretul de 1 EUR (TVA inclus),  Tot la pretul de 1 Euro (TVA inclus) este disponibil si Nokia Lumia 925 pentru cei care aleg abonamentele RED, respectiv HTC One Mini pentru abonamentele Red Start. Si clientii pachetelor White pot alege smartphone-uri -cum ar fi Vodafone Smart Mini la pretul de 29 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Plus sau Samsung Galaxy Young la pretul de 1 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Smart, Preturile telefoanelor sunt promotionale, pe perioada  limitata.

Mai multe informatii despre portofoliul de abonamente business al Vodafone Romania sunt disponibile la: www.vodafone.ro/business. Vodafone Romania a fost primul operator telecom care a introdus conceptul de abonamente integrate de voce si date pentru clientii business in Romania, in 2012.

Vodafone Romania va extinde reteaua 4G in zeci de orase pana la sfarsitul anului. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti. Reteaua 4G are o acoperire outdoor de 89% in Bucuresti si o acoperire de peste 90% in 7 din cele 10 orase cu retea 4G din Romania.

Reteaua Vodafone Romania a fost recunoscuta ca fiind una dintre cele mai performante si rapide retele din Europa. In 2013, Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband” dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania.

Bucuresti, 4 martie 2014 – Vodafone Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.