In vizita la Showroom-ul Harman – un loc de referinta pentru pasionatii de sunet de calitate


_DSC4889        Inca din  decembrie, SoundMasters, importator exclusiv al marcilor Harman Kardon, Jbl si AKG in Romania, a deschis primul showroom dedicat in Magazinul Muzica din Calea Victoriei 41-43. Ieri am ajuns si eu sa-l vizitez.

Pentu un pasionat de gadgeturi, de sunet de calitate si de design avantgardist e un loc de referinta in mijlocul Bucurestiului, in interiorul magazinului Muzica, langa produsele de consum, sunt pozitionate produsele profesionale ale grupului Harman. Gasesti produse high-tech de la AKG, Harman/Kardon si JBL.

IMG_2491Avand deja o istorie de 13 ani in importul marcilor grupului Harman, odata cu redeschiderea intregului Magazin Muzica, SoundMasters aduce produsele companiei consacarate mai aproape de clienti.  Magazinul Harman Consumer pune la dispozitia vizitatorilor pentru testare si cumparare casti AKG, produse multimedia Harman Kardon si JBL, precum si intreaga gama de produse de Home Audio

O jumatate a etajului 1 din magazinul Muzica se transforma intr-un loc de intalnire si informare pentru toti impatimitii grupului Harman, si din cate am inteles de la Laura Lungu PR & Marketing Manager SoundMasters sunt destui pasionati, la sosirea unui model nou destul de repede se epuizeaza primul stoc, in ciuda preturilor mai ridicate. Dar cei pasionati de sunet stiu ca nu poti avea calitate la preturi chinezesti, am si eu cateva modele mai scumpe si chiar si pentru auzul meu mai putin avizat diferenta e evidenta. In Oradea si Buadpesta am avut ocazia sa cunsoc cativa melomani pasionati, care au investit zeci de mii de euro in echiapamente, doar cablurile de calitate valorand cat o masina buna.

_DSC4897 - CopyCastile AKG pe mine m-au convins inca din 2008 cand am achizitionat prima pereche din Viena, si apoi si una wirless in  2010 din Budapesta, aici gasim toata gama, inclusiv varful de gama K551, peste care vin doar cele de studio.

Gasesti si noua gama pentru tineri de la JBL, sound baruri si multe alte gadgeturi compatibile ci iPhone-uri si cu Android, toate avand in comun un design avantgardist si sunet de calitate

Design-ul si mobilarea showroomului, precum si stocul magazinului, au ridicat investitia totala la aproximativ 80.000 euro, investitie despre care Laura spune ca se va amortiza in 12-18 luni.

Scopul Showroom-ului Harman este, in primul rand, oferirea posibilitatii de a vedea si testa toate produsele grupului. Premiate anual, produsele Harman se dovedesc a fi dovada ca designul avantgardist se potriveste perfect cu performanta deja dovedita.  De aceea, SoundMasters si-a dorit sa ofere clientiilor si viitorilor clienti sansa de a se convinge ca produsele alese sunt, intr-adevar, la nivelul asteptarilor.

In incinta magazinului ai si o mica camera pentru a testa solutiile profesioniste de Home Cinema, sunetul 7.1 si imaginea perfecta de pe ecranul pentru proiectie video de calitate extrema dnp (Made in Japan), chiar merita sa incerci sa stii de ce sa-ti doresti o casa in care sa ai o astfel de camera, de preferinta izolat fonic 😉

Eu dupa ce ma intorc la MWC-ul din Barcelona voi testa cateva produse Harman, AKG si JBL, voi puteti vizita si incerca produsele in Magazinul Muzica L-V: 10-20 si  Sambata intre orele 10 si 17, ori la adresa  www.soundmasters.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.