eMAG da startul lansarilor exclusive din 2014 cu Nikon D3300


IMG_2353

 • Modelul Nikon D3300, prima lansare exclusiva din acest an la showroom-ul eMAG, este adresat amatorilor de fotografie aflati la inceput de drum in utilizarea unui aparat foto digital cu vizare prin obiectiv
 • Modelele Nikon D3200, Nikon D5100, Nikon D3100 au dominat, in 2013, topul vanzarilor de camere foto la eMAG
 • eMAG, cel mai mare magazin online din S-E Europei, deschide seria lansarilor exclusive din acest an in Romania cu modelul Nikon D3300, destinat publicului larg. „Clientii eMAG vor avea mereu acces, in exclusivitate, la cele mai interesante noutati din domeniul tehnologiei. Segmentul foto s-a aflat constant in focusul strategiei noastre de vanzari, iar modelele Nikon au dominat topul vanzarilor in 2013”, declara Bogdan Leonte, Manager Showroom eMAG.Arthur-Mustafa_Product-Manager-Nikon-Romania 
 • Cele mai vandute produse pe segmentul foto au fost Nikon D3200 (24,2 megapixeli și obiectiv 18-55 milimetri, cu stabilizare de imagine), Nikon D5100 (16,2 megapixeli si obiectiv  de 18-55 milimetri, cu stabilizare de imagine) și Nikon D3100 (14,2 megapixeli si obiectiv de 18-55 milimetri cu stabilizare de imagine).

  Nikon D3300, noutatea gamei DSLR entry-level

  Aparatul foto Nikon D3300 este compact și ușor, puternic, comod de transportat si simplu de utilizat. Noul model este dotat cu senzor CMOS cu 24,2 megapixeli, conceput fara filtru optic low-pass (OLPF), dispune de un interval ISO mai larg (pana la ISO 12.800) si de un sistem nou și puternic de procesare a imaginii EXPEED 4 de la Nikon, plus viteze mai mari de fotografiere continua de pana la 5 cadre pe secunda. Functia D-Movie a aparatului foto ii permite inregistrarea secventelor de film Full HD la cadente de pana la 50p/60p, cu focalizare automata continua.

  „Aparatul foto Nikon D3300 este dedicat in special celor care utilizeaza pentru prima data un aparat foto digital cu vizare prin obiectiv. Modul ghid asigura simplitate in utilizare, iar combinatia dintre senzorul de inalta rezolutie si sensibilitatea ISO ridicata ofera o calitate excelenta a imaginii”, spune Arthur Mustafa (foto), Product Manager Nikon Romania.

  D3300_GR_18_55_VR2_frt34l.highCorpul camerei Nikon D3300 cantarește numai 410 grame (fara card de memorie sau acumulator). In ciuda dimensiunilor reduse ale aparatului foto, manerul mare si confortabil le permite utilizatorilor sa tina ferm aparatul foto in mana. In plus, noul obiectiv NIKKOR de kit este remarcabil de mic, facand din Nikon D3300 un sistem mult mai portabil decat predecesorul sau.

  Noul model Nikon D3300 este disponibil, incepand din data de 13 februarie, exclusiv la eMAG, la un pret de 2.999,99 lei.

  eMAG este cel mai mare magazin online din S-E Europei și unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. De 12 ani, eMAG s-a plasat in pozitia de lider constant al pietei, ca urmare a orientarii sale permanente  catre client, manifestata prin servicii ce creeaza noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si  Deschiderea coletului la livrare.

  Filosofia eMAG este ca din online se poate cumpara orice. Oferta eMAG se extinde permanent, atat cu noi categorii de produse, cat si prin eMAG Marketplace, prima platforma online din Romania care grupeaza mai multi retaileri

  • Specificatiile aparatului Nikon D3300 le gasiti aici.

  Bucuresti, 13 februarie 2014 – eMAG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.