Miele incheie prima actiune umanitara din Romania si daruieste haine copiilor nevoiasi


In urma primei actiuni umanitare desfasurate de Miele in Romania, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana, a fost colectata aproape o tona de haine, incaltaminte si jucarii

 Campania derulata in intervalul 1 iunie – 31 iulie s-a adresat institutiilor de invatamant, organizatiilor, dar si persoanelor care au vrut sa ia parte la aceasta initiativa

 Hainele au fost spalate, uscate si calcate cu ajutorul echipamentelor Miele de catre Euroservice Technology

Miele Romania a incheiat campania de colectare a hainelor pentru copiii nevoiasi inceputa in luna iunie, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana. Prima actiune umanitara a producatorului german de electrocasnice pe piata romaneasca s-a finalizat prin colectarea a aproape o tona de haine, incaltaminte si jucarii pentru copiii din centrele de plasament din Bucuresti si Ilfov.

In cadrul acestei campanii, Miele s-a adresat in special institutiilor de invatamant (scoli si gradinite), organizatiilor, dar si persoanelor care au vrut sa participe la aceasta actiune. Sase gradinite si scoli – American International School of Bucharest, British School, Greek School, Gradinita Ioanid, Gradinita Kid Time, Gradinita Zece – s-au implicat in aceasta actiune. Hainutele stranse in showroom-ul Miele din Otopeni vor fi daruite copiilor din Centrul de Coordonare si Consiliere „Sfantul Spiridon” din Sectorul 4 Bucuresti, unde sunt institutionalizati peste 90 de copii.

„Multumim copiilor, parintilor si cadrelor didactice ale unitatilor scolare care au raspuns apelului lansat de  compania Miele si Crucea Rosie Romana. Asteptam noi initiative de acest gen, atat din partea Miele, cat si din partea celor care doresc sa se implice in actiuni menite sa schimbe viata celor din jur”, a declarat  Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Miele a dezvoltat campanii similare in Grecia si in Cipru. In 2011, sapte tone de haine au fost colectate in magazinele exclusive Miele si in lanturile de magazine de electrocasnice partenere Miele, iar acestea au fost donate catre biserici si ONG-uri care sprijina copiii si familiile nevoiase. In aprilie 2012, Miele a colaborat pentru prima oara cu Crucea Rosie in Cipru, reusind sa colecteze aproximativ trei tone de haine de la scolile primare din Lefkosia (Cipru).

 „A fost o onoare pentru Miele sa se implice intr-o campanie de asemenea anvergura in Romania, mai ales ca am reusit sa oferim celor mici o lectie valoroasa: aceea de a darui. De asemenea, ne bucuram ca oamenii au dat dovada de compasiune si s-au implicat intr-o actiune derulata de Miele pentru copiii nevoiasi”, a declarat Theofilos Romaios, Sales & Administration Manager Miele Romania.

Hainele colectate in showroom-ul Miele au fost spalate, uscate si calcate cu aparate si solutii de curatare profesionale Miele de catre curatatoria ecologica Euroservice Technology. Donatia catre Centrul de Coordonare si Consiliere „Sfantul Spiridon” va fi facuta la inceputul lunii septembrie.

Bucuresti, 26 iulie 2012 – Miele Romania

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.