Sony lanseaza noul Cyber-shot™ HX400V cu zoom optic 50x


Sony H400 (2)

  • Senzor CMOS Exmor R cu rezolutie de 20.4 megapixeli si procesor BIONZ X
  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* cu zoom optic 50x si Clear Image Zoom 100x
  • Tehnologie de stabilizare optica Optical SteadyShot Intelligent Active Mode pentru filmari clare
  • Grip similar cu cel al unui DSLR, vizor electronic si control manual, intr-un corp compact
  • Conectivitate Wi-Fi si NFC  One-touch pentru transfer wireless si control prin smartphone sau alt dispozitiv mobil

 

Noul model Sony DSC-HX400V incorporeaza tehnologii performante intr-un corp compact si usor.

???????????????????????????????Puterea de acoperire a zoom-ului optic, de 50x, este potrivita oricarei situatii de fotografiere, fara a mai fi nevoie de schimbarea obiectivelor – de la peisaje la portrete, concerte live, fotografie sportiva, in natura sau cadre macro.

 

Pentru o putere si mai mare de acoperire, poti selecta Clear Image Zoom de 100x, pentru detalii cu elemente din natura sau peisaje cuprinzatoare.

 

Cu stabilizatorul SteadyShot si modul Intelligent Active, videoclipurile HD raman clare, chiar si atunci cand schimbi setarile de zoom sau filmezi din mana, fara trepied.

 

Fiecare imagine este mai detaliata, datorita obiectivului ZEISS Vario-Sonnar T* , senzorului CMOS Exmor R, iluminat din spate, cu o rezolutie de 20.4 megapixeli efectivi si a procesorului BIONZ X, de trei ori mai rapid decat predecesorul sau.

 

Noul model Cyber-shot™ HX400V reprezinta un pas inainte pentru calitatea imaginilor surprinse cu o camera compacta, prin folosirea celor mai recente tehnologii Sony. Intalnite si la modelul RX10 si full-frame-ul α7, tehnologiile de redare a detaliilor exacte si reducerea zonelor zgomotoase asigura imagini cu aspect natural, culori frumoase si contrast dinamic, chiar si in lumina difuza.

 

Sony DSC-HX400V vine cu un corp ergonomic, asemanator camerelor DSLR, cu un inel de ajustare fina a zoom-ului/focalizarii, un schimbator pentru selectarea focalizarii manuale si a setarilor DMF, cadran de setari, butoane diferite pentru memorarea setarilor si posibilitatea controlului setarilor de P/A/S/M controls, pentru reglarea optiunilor de expunere.

 

Incadrarea si focalizarea devin o placere prin vizorul electronic cu constrast inalt, care ofera o viziune clara a subiectului. Alternativ, poti vizualiza cadrele pe un ecran LCD Xtra Fine de 7,5cm, care se rabateaza atunci cand camera este tinuta prea sus sau prea jos.

 

Optiunea Wi-Fi incorporata permite trimiterea fotografiilor si a videoclipurilor pe smartphone sau tableta, iar prin NFC se face conexiunea cu dispozitivele mobile compatibile, printr-o singura atingere. Poti folosi chiar telefonul pe post de telecomanda atunci cind vrei sa declansezi de la distanta, optiune ideala pentru fotografiile de grup sau momentele in care nu vrei sa fii surprins in spatele camerei.

 

Optiunea Motion Shot Video reda o secventa a unei imagini marite, pentru a urmari fiecare secunda din miscare. Este ideala pentru analizarea servelor de tenis, a miscarilor de golf sau alte sporturi.

 

Dupa fotografiere, poti conecta camera la televizorul 4K pentru a reda continutul in format Ultra HD. Datorita GPS-ului incorporat, poti urmari si plasa imaginile pe harta, pentru a recrea exact itinerariul vacantei perfecte.

 

Beneficiezi de optiuni creative multiple prin adaugarea unui blit sau microfon atasate patinei universale. Sony DSC-HX400V este compatibil cu programul Camera Remote API[i].

 

 

Sony Cyber-shot™ HX400V va fi disponibl in Europa incepand din luna martie 2014.

 

Specificatii cheie – DSC-HX400V

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T*
Zoom optic/(Clear Image Zoom) 50x / 100x
Senzor imagine Exmor R CMOS with 20.4 effective megapixels
Procesor imagine BIONZ X
Stabilizare imagine Foto: Optical SteadyShot

Filmare: Optical SteadyShot (Intelligent Active Mode)

Filmare HD Full HD 1920×1080/50p, 50i, 25p, 24p
Vizor electronic TFT cu aprox. 201k puncte
LCD 3.0-type Xtra Fine (rabatabil) cu aprox. 921k puncte
Moduri de expunere P/A/S/M Da (foto si video)
Picture Effect Da (13 moduri)
Motion Shot Video Da
Wi-Fi/NFC Da
Iesire 4K (HDMI) Da
PlayMemories Camera Apps Da
GPS Da
TRILUMINOS Colour Da
Autonomie Aprox. 300cadre (CIPA standard)
Dimensiuni (WxHxD) 129.6mm x 93.2mm x 103.2mm

(5 1/8 in. x 3 3/4 in. x 4 1/8 in.) (approx.)

12 februarie 2014, Bucuresti – Sony Romania


[i]  DSC-HX400V este compatibil cu programul Sony “Camera Remote API beta”, o aplicatie API (Application Program Interface) pentru operatii comandate a camerelor Sony, prin smartphone-uri si tablete echipate cu Wi-Fi. Necesita instalarea celei mai recente versiuni Smart Remote Control, disponibila in zonele cu PlayMemories Camera Apps.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.