Grad de satisfactie ridicat pentru calatorii ce tranziteaza Aeroportul CDG din Paris, potrivit unui studiu recent


Grad ridicat de satisfactie pentru calatorii ce tranziteaza Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, potrivit unui studiu recent efectuat de CSA

 – 91% grad satisfactie

– Investitie de 580 milioane de euro in modernizare

– O opinie mai favorabila a calatorilor

Potrivit unui studiu recent efectuat de catre una dintre institutiile reputate din Franta,  CSA (Conseil Supérieur de l’Audiovisuel)  in randul pasagerilor ce tranziteaza Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, gradul de satisfactie al acestora fata de serviciile oferite este unul extrem de ridicat.

Mai multe aspecte au incantat calatorii internationali: viteza de efectuare a procesului de check-in (89%), accesul la zonele de imbarcare (91%), curatenia (94%), siguranta (96%) si ambientul (95%) din diferitele zone amenajate pentru pasageri. Per total , 9 din 10 pasageri s-au declarat multumiti de serviciile oferite pe aeroport. De asemenea, 71% dintre calatori au declarat ca si-au schimbat in bine imaginea asupra aeroportului CDG din Paris dupa efectuarea unei calatorii cu escala.

Investitie de 580 milioane euro

Sondajul a fost efectuat intr-o perioada in care Aeroportul CDG din Paris a suferit transformari semnificative, in urma unor investitii ce totalizeaza 580 milioane de euro. Au fost create noi infrastructuri, precum zona de imbarcare M a terminalului 2E, unde pasagerii Business Class beneficiaza de cel mai mare salon din reteaua Air France. Noua infrastructura este dedicata curselor lung curier Air France si poate gestiona pana la 7,8 milioane pasageri. La finalul acestor investitii, noul hub din Paris CDG va putea gestiona un trafic de circa 42 milioane de pasageri anual.

Odata cu extinderea infrastructurii disponibile pe aeroportul din Paris, Air France a adus aditii noi si gamei sale de servicii, orientandu-se din ce in ce mai mult catre client. Printre noile servicii se numara si introducerea unor echipe de agenti Air France ce vorbesc limbi precum chineza mandarina si cantoneza, japoneza, hindi sau araba. Astfel, intelegerea limbii si a aspectelor culturale faciliteaza o interactiune mult mai prietenoasa cu clientii.

Mai multe informatii privind sondajul puteti accesa aici.

Roissy, 25.07.2012AIR FRANCE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.