Network One Distribution a lansat primele smartphone-uri Serioux: phablet-ul de 6 inci Symbiosis X4 si smartphone-ul de 5,8 inci Whisper X2


IMG_2345         Network One Distribution, lider pe piata romaneasca de distributie a produselor electro-IT, lanseaza primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inci si smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci.

“Am inceput dezvoltarea gamei de produse Serioux in anul 2006, iar portofoliul a evoluat natural in acord cu evolutia pietei si cu cerintele formulate de clienti. Anul acesta consolidam prezenta Serioux pe piata din Romania prin dezvoltarea gamei de tablete, segment pe care vizam pozitia de lider, dar si prin lansarea primelor phablet-uri si smartphone-uri din portofoliu”, declara Oana Barbu, Director Comercial, Network One Distribution.Serioux_Symbiosis_X4_front+sides

Phablet-ul Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran generos de 6 inci, IPS, la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim si ofera posibilitatea alocarii  personalizate a numerelor de telefon catre un anumit sim, pentru o utilizare simplificata. Procesorul Quad Core cu frecventa de 1,2 GHz si memoria RAM de 1 GB DDR3 asigura puterea de calcul necesara pentru rularea cursiva a sistemului de operare, dar si a aplicatiilor suplimentare, fie cele preinstalate (SeeNow, Zonga, Taxi Meridian) fie cele descarcate din magazinul online Play.

Noul phablet Serioux Symbiosis X4 vine echipat cu sistem de operare Android 4.2. Phablet-ul dispune de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare atat in mod pietonal, cat si pentru autoturism. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, iesire micro USB si iesire audio stereo 3,5 mm. Dispozitivul este echipat cu doua camere foto, una frontala de 2MP, utila mai ales in cazul utilizarii aplicatiilor de video call si una de 8MP, plasata pe spate, cu care utilizatorii pot realiza filme sau fotografii, pe care le pot incarca rapid pe retelele de socializare.

Serioux_WhisperX2_front+backSmartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 completeaza gama de produse mobile Serioux. Similar phablet-ului Symbiosis X4, modelul Whisper X2 ofera posibilitatea de a aloca preferential numerelor de telefon catre un sim sau altul, pentru apelare imediata, fara sa mai fie nevoie de alegerea retelei de telefonie mobila chiar inaintea apelului. Smartphone-ul cu ecran TFT de 5,8 inci dispune de procesor Dual-Core cu frecventa de 1,2Ghz si memorie RAM DDR 3 de 512 MB.

Serioux Whisper X2 dispune de un spatiu de stocare de 4Gb, iar slotul micro SD permite extinderea acestuia pana la 32 de GB. Conexiunea Wi-Fi si Bluetooth ofera posibilitatea de sincronizare a telefonului cu diverse dispozitive mobile, iar modulul GPS intergrat ofera o mai multa libertate persoanelor dinamice, care calatoresc foarte mult. Iesirea audio stereo si conectivitatea prin USB transforma smartphone-ul intr-un centru mobil de divertisment.

Network One Distribution ofera, pentru brandurile proprii Serioux, HEINNER si Horizon, serviciul de Pickup & Return si a extins garantia la 3 ani, beneficii care intaresc pozitia acestor brand-uri pe piata din Romania si ofera avantaje multiple consumatorului final.

 

Network One Distribution: in 2014 ne propunem sa fim numarul unu pe piata de tablete si tintim vanzari de 100.000 de smartphone-uri cu brandul propriu Serioux

 

  • Vanzarile de tablete Serioux au totalizat 110.000 unitati in 2013
  • NOD lanseaza primele smartphone-uri din portofoliu: phablet-ul de 6 inci Symbiosis X4 si smartphone-ul de 5,8 inci Whisper X2

Network One Distribution, cel mai mare distribuitor de produse electro-IT din Romania, a incheiat anul 2013 cu vanzari de 110.000 de tablete ale brandului propriu, Serioux. Pentru anul in curs, NOD vizeaza pozitia de lider pe piata locala de tablete si atingerea unei cote de 5% pe piata de smartphone-uri, odata cu introducerea acestei categorii de produse in portofoliul Serioux.

IMG_2340“Am inceput dezvoltarea gamei de produse Serioux in anul 2006, iar portofoliul a evoluat natural in acord cu evolutia pietei si cu cerintele formulate de clienti. Anul acesta consolidam pozitia Serioux pe piata din Romania prin dezvoltarea gamei de tablete, segment pe care vizam locul intai, dar si prin lansarea primelor phablet-uri si smartphone-uri din portofoliu”, spune Oana Barbu (foto).

Piata de tablete a continuat dinamica accelerata si anul trecut, Network One Distribution estimand ca vanzarile totale de tablete s-au situat in jurul cifrei de 600.000 de unitati.

“Dupa triplarea de anul trecut, estimam ca vanzarile de tablete se vor ridica in 2014 la un milion de unitati, o crestere de peste 80% comparativ cu 2013. In aceste conditii, luand in considerare unitatile vandute deja la nivel local si perspectiva pentru anul acesta, estimam ca la finalul lui 2014, unul din 10 romani va detine o tableta”, declara Oana Barbu, Director Comercial Network One Distribution.

O dinamica importanta va avea si segmentul smartphone-urilor la nivel local, ca urmare a reducerii pretului mediu de achizitie, dar si a diversificarii scenariilor de utilizare si a accesului tot mai facil la continutul disponibil online. Astfel, Network One Distribution estimeaza ca piata de smartpnone-uri va creste cu peste 30% in acest an, pana la 2 milioane de unitati.

In acest context, Network One Distribution intra pe piata de telefoane mobile cu doua noi produse, Serioux Symbiosis X4 si Serioux Whisper X2. Pana la jumatatea anului, gama de smartphone-uri si phablet-uri Serioux va ajunge la 10 modele, astfel incat, pentru 2014, Network One Distribution vizeaza o cota de piata de 5% pe acest segment.

Network One Distribution ofera, pentru brandurile proprii Serioux, HEINNER si Horizon, serviciul de Pickup & Return si a extins garantia la 3 ani, beneficii care intaresc pozitia acestor brand-uri pe piata din Romania si ofera avantaje multiple consumatorului final.

Bucuresti, 12 februarie 2014 – Network One Distribution (NOD)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.