LG G Flex, primele impresii – hands on


IMG_2280            LG Gflex, smartphone-ul care urmeaza curbura fetei, a starnit multe contorverse inca de la primele aparitii din toamna trecuta pe site-urile de specialitate si recunosc ca asteptam sa ajunga la mine. Lucru ce s-a si intamplat saptamana trecuta in cadrul programului Orange Smartphone Tester, program in cadrul caruia am testat inainte de lansarea oficiala la noi si Nokia Lumia 925.

Cutia neagra simpla dar eleganta duce deja la ideea de curbura, gasesti in el telefonul, incarcatorul, handsfree-ul tip in-ear si tool-ul micut si ascutit cu care deschizi usita unde introduci micro SIM-ul.

– Terminalul e mare, chiar si cand stii ca vei gasi un terminal de 6” in cutie tot te ”loveste” marimea. Dar cu toate astea probabil din cauza curburii ajung mai usor in diferite colturi al ecranului decat la HTC One Max care are display de 5,9”.IMG_2279

– Ecranul curbat e interesant atat din punct de vedere tehnologic cat si ca design, cat de util e vom vedea in zilele urmatoare.

– Displayul OLED (P-OLED) are culori si contrast intens, unghiuri bune, dar e prima oara cand consider ca HD-ul 720p e un pic putin, la ecranele de pana la 5” nu conside un artuu sa fie Full HD, dar parca la 6” ar merge desja

IMG_2283– Plasticul lucios nu e exact materialul meu preferat, PR-ul promite ca dispune de un strat de auto-reparare pe capacul din spate, ei bine nu-l voi zgaria intentionat, dar in 3 saptamani de folosire obisnuita vom vedea daca raman urme.

– Sonorul e excelent

– Camera (13 Mpx, f2.7) e un pic sub asteptarile mele, se simte lipsa stabilizarii, si eu gasesc un pic prea mult zgomot in imagini, dar inca nu ma pronunt.

– Viteza e exceptionala e chiar mai rapid decat Sony Xperia Z1

– Bateria de 3.500 mAh-eri (curbata si ea) pare suficienta, ma tine o zi intreaga si folosit intens.

A fost lansat oficial la noi chiar alaltaieri si il poti gasi la 2899 RON, aici, sau in oferta operatorilor mobili, la pret mai mic in functie de tipul de abonament ales.

Mai multe intr-un review complet, probabil inainte de a porni la MWC-ul din Barcelona.

One response to “LG G Flex, primele impresii – hands on

  1. Pingback: LG G flex, un pariu tehnologic castigat – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.