99 de ani de inovatie: de la creionul mecanic la stiloul digital


基本 RGBLa targurile ISE 2014, Sharp prezinta doua tipuri de monitoare ecran tactil LCD cu rezolutia Full HD: monitor de 20 de inch (LL-P202V), echipat cu stilou electronic care transforma scrisul de mana in text digital si permite o proiectare foarte precisa precum si noul monitor de 24 de inch (LL- S242A), echipat cu ecran tactil foarte sensibil creat pentru a afisa informatii si prezenta imaginii in punctele de vanzare, spatii expozitionale si centrele de divertisment.

 

Monitoarele cu ecran tactil LCD aduse la targurile ISE au extins gama monitoarelor comerciale oferite de Sharp, asigurand solutii inovatoare ceea ce le permite sa  faca fata numeroaselor provocari din cadrul afacerilor moderne. Printre cele mai noi solutii oferite se numara si capacitatea de a scrie de mana pe ecran  sau solutiile avansate Digital Signage, care permit o actualizare mai usoara a continuturilor emise, chiar daca acestea sunt afisate intr-o locatie la distanta”, a declarat Christian Schwaiger, Vice Presedintele Sharp Visual Solutions Europe.

Principalele avantaje ale noilor monitoare cu ecran tactil:

 

LL-P202V_2ndMonitorul de 20 de inch (LL-P202V), echipat cu stilou electronic care transforma scrisul de mana in text digital

LL-P202V model subtire, usor, standard echipat in stilou electronic de o inalta precizie, care prezinta o solutie perfecta in timpul lucrarilor de proiectare si de grafica precum si pentru folosirea aplicatiilor standard Microsoft Office.

Stilou electronic care transforma scrisul de mana in text digital in combinatie cu un ecran foarte rezistent asigura un mod natural de adnotare, permitand utilizatorului modificarea grosimii liniei prin modificarea puterii de apasare, in acelasi fel in care acest lucru este realizat cu un creion normal. Monitorul este, de asemenea, echipat cutaste functionale, pe care utilizatorul le poate configura pentru a le folosi la cele mai frecvente utilizari precum stergerea cu ajutorul buretelui sau apasarea pe tasta dreapta a mausului.

Baza ergonomica permite amplasarea ecranului sub un unghi de 20°-75°, oferind utilizatorului un lucru mai confortabil si un acces mai usor pentru colegi la continutul ecranului dumneavoastra. Monitorul poate fi amplasat si in pozitia verticala.

 

Modelul LL-P202V va fi accesibil in toata Europa incepand cu mai 2014.

基本 RGBMonitorul de 24 de inch (LL- S242A), echipat cu panou tactil extrem de sensibil Modelul LL-S242A, echipat in ecran de dimensiuni mari, prezinta o solutie perfecta, ca un monitor interactiv in punctul de vanzare cu amanuntul, langa casa sau ca element al sistemului Digital Signage. Monitorul este universal in utilizare si se poate instala atat in pozitia verticala, cat  si in pozitia culcat. Furnizat in set, stiloul electronic cu o grosime de 2 mm ofera posibilitatea de realizare a unor adnotari foarte precise. Ecranul extrem de sensibil deserveste anularea functiei de atingere, care permite utilizatorului o adnotare confortabila si naturala in timpul sprijinirii mainii pe ecran. Atingerea accidentala a monitorului nu va elimina orele lungi de munca.

 

Furnizat impreuna cu setul software-ul universal Shap Digital Signage asigura o comanda cu materialele afisate direct de la dispozitiv sau de la distanta asigurand gestionarea muncii chiar si de la distante mari.

Modelul LL-S242A va fi accesibil in toata Europa incepand cu mai 2014.

Bucuresti, 4 februarie 2014 Sharp Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.