Sambata se lanseaza Assassin’s Creed IV: Black Flag, noul episod al celei mai populare serii de jocuri video din Romania


AC4_lansare

–       Assassin’s Creed IV: Black Flag, dezvoltat si in Romania, propune un nou protagonist, o noua era istorica si elemente inovatoare de gameplay

–       Fanii sunt asteptati sambata, 2 noiembrie, in Media Galaxy Orhideea, de la ora 11:00, cu multe premii si editii de colectie ale jocului  

–       In premiera, vor avea ocazia sa ii cunoasca personal pe dezvoltatorii jocului, de la studioul Ubisoft

Assassin’s Creed IV: Black Flag provoaca entuziastii din Romania la o lupta pentru supravietuire pe mare si pe uscat, care surprinde prin personajele inedite si noua poveste palpitanta. Astfel, gamerii vor avea ocazia de a lua parte la evenimentul de lansare al celui mai intrigant joc al seriei Assassin’s Creed de pana acum.

Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care si cel din Bucuresti, Assassin’s Creed IV: Black Flag plaseaza jucatorul in anul 1715, pe vremea cand piratii faceau legea si amenintau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se impletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un gameplay exploziv, diferit de episoadele anterioare. Povestea si lumea de joc se departeaza si ele de mostenirea Assassin’s Creed, conflictul dintre asasini si templieri cedand lumina reflectoarelor protagonistului Edward Kenway si echipajului sau de pirati. In joc isi vor face aparitia si alti pirati celebri precum Blackbeard, Calico Jack sau Benjamin Hornigold.

 

Participantii la eveniment vor avea sansa de intra in pielea lui Edward Kenway pe console PlayStation 3, iar cei mai entuziasti cunoscatori ai universului AC vor fi rasplatiti cu premii demne de orice pirat: tricouri, ceasuri de buzunar, jurnale, postere, hanorace, brelocuri si multe alte surprize. In plus, fanii vor avea ocazia sa ii cunoasca persoal pe dezvoltatorii jocului de la studiul Ubisoft din Bucuresti.

Evenimentul se va incheia cu o tombola, care ofera tuturor participantilor sansa de a pleca acasa cu o editie de colectie Assassin’s Creed IV: Black Flag – Buccaneer Edition, dar si cu editii standard ale jocului.

Lansarea va avea loc sambata, 2 noiembrie, incepand cu ora 11:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, Calea Giulesti, nr.1-3, sector 6, Bucuresti.

Bucuresti, 31 octombrie 2013 – Best Distribution

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.