iPad Air in oferta Orange Romania de la 349 euro


iPad Air_2013Orange anunta astazi ca incepand din 1 noiembrie clientii Orange pot achizitiona noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum. Aceasta va fi disponibila la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

 

Noul iPad Air poate fi achizitionat si de pe www.orange.ro/ipad si va oferi clientilor posibilitatea de a se bucura de o experienta rapida de internet mobil prin retelele H+ si 4G.

 

Gandita astfel incat sa cantareasca doar 478 de grame, tableta iPad Air este cu 20% mai subtire si cu 28% mai usoara decat generatia anterioara de iPad-uri.

 

Noul iPad Air are o carcasa din aluminiu, solida si durabila, foloseste procesorul Apple A7, coprocesorul M7, are un ecran cu o diagonala de 9,7 inchi, o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, o camera foto principala de 5MP si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore.

 

Pentru a preintampina situatiile neplacute, precum accidentele sau furtul, tableta poate fi insotita de Asigurarea Basic sau Premium de la Orange.

 

Bucuresti, 31 octombrie, 2013 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.