Air France investeste 170 de milioane de euro in scaunele aeronavelor de pe cursele intercontinentale


Scaun AF 2

 

–              10.000 de noi scaune Economy si 1.100 de noi scaune Premium Economy

–              Scaune mai confortabile cu ecrane largi, High Definition, cu touch screen

–              Un nou serviciu de catering cu o oferta culinara tip gourmet

 

In cadrul targului dedicat profesionistilor din industria turismului, IFTM-Top Resa, organizat in aceasta perioada la Paris, Air France a prezentat noua oferta pentru produsele si serviciile claselor de confort Economy si Premium Economy pentru zborurile intercontinentale. Aceasta include confort sporit la bord prin scaunele noi, redesenate ergonomic, o oferta extinsa de divertisment prin ecranele individuale si un serviciu de catering gourmet.Scaun AF 3

 

Investitia totala in cele 10.000 de scaune Economy este de 32 milioane de euro, in cele 1.100 de scaune Premium Economy este de 8 milioane de euro, iar in divertismentul la bord (ecranele individuale, varietatea de optiuni disponibile, etc) este de 130 milioane de euro.

Noile clase Economy si Premium Economy reprezinta prima etapa din “Best & Beyond” – procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a doua etapa se va desfasura in luna ianuarie 2014, cand compania va prezenta noua oferta pentru zborurile Business Class, iar cea de-a treia in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere.

 

 

 

Primul zbor cu noile clase de calatorie va avea loc in vara anului viitor, data de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine si cu noul sistem de divertisment la bord. Intre iunie 2014 si iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate in aeronavele lung-curier AF, respectiv peste 1.100 de scaune Premium Economy.

 

 

Scaun AFMai mult confort, mai multa atentie pentru detalii, mai multa placere de a calatori

 

Clasa Economy beneficiaza de scaune noi, revizuite in intregime, cu mai mult spatiu pentru picioare, tetiere mai confortabile si cu o masa mai lata.  Pentru a asigura un confort optim, scaunele din Economy Class au fost redesenate ergonomic si dispun de noi elemente precum priza pentru alimentarea gadget-urilor personale si un loc de depozitare a castilor.

 

Clasa Premium Economy, lansata in 2009, este imbunatatita cu fotolii mai confortabile si cu mai mult spatiu pentru picioare.

 

Imbunatatiri apar si in domeniul divertismentului la bord prin ecranele largi de tip iPad, High Definition, cu 3 inch mai mari decat cele existente, care vor pune la dispozitia pasagerilor peste 1.000 de ore de muzica, filme, seriale TV si alte programe.

 

Meniu AFIn ceea ce priveste serviciul de catering acesta se imbunatateste cu un al doilea fel de mancare calda si cu noi gustari gourmet cu bomboane si inghetata, care vor face calatoria si mai placuta. Acest serviciu se regaseste la bordul avioanelor incepand cu data 1 septembrie 2013, alaturi de tacamurile ecologice create de designerul catalan Eugeni Quitllet.

 

Pentru copii, Air France a prevazut produse organice si o selectie extinsa de jocuri.

 

 

Best&Beyond, o ambitie pe termen lung  

 

Best&Beyond este un proiect emblematic, reprezentand o investitie de peste 500 de milioane de euro in noile produse oferite de companie. Ambitia noastra este sa fim la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste produsele noastre si sa ne diferentiem prin servicii optime pentru clientii nostri.” , a declarat Bruno Matheu, Chief Officer – LH Passenger Activity Air France.

 

 “Aceasta miscare comerciala a fost implementata pentru a sustine obiectivul Air France de a accede spre un nivel superior al calitatii si diversitatii produselor noastre. Aceste noi produse si servicii vor fi principalii actori in strategia noastra comerciala”, a adaugat Patrick Alexandre, Executive Vice President Commercial, Sales and Marketing Air France-KLM.

 

25 Septembrie, Bucuresti – AIR FRANCE KLM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.